Minidom iba za 9500€ zmení život

Minidom iba za 9500€ zmení život

Miniatúrne domy sú piesňou budúcnosti. Šetrné. Ekonomické. A stále štýlové. Ak patríte k ľuďom, ktorí majú už dosť veľkých prepychových bytov či domov a chceli by ste sa uskromniť, máme pre vás jeden návrh, ktorý vás rozhodne očarí.

Tento maličký a útulný domček patrí mladej architektke Macy Millerovej.  Macy je príkladom toho, že ak má človek super nápad a niečo si veľmi praje, tak to aj dosiahne. Mladá architektka si zaumienila, že si postaví dom, ktorý bude maličký útulný a hlavne lacný. Jej dom stál neuveriteľných 12 000 dolárov (9500 eur). Napriek malej ploche, za výhodnú cenu poskytuje všetko, čo potrebujete pre spokojné a pohodlné bývanie.

Macy si nevie maličký domček vynachváliť. Zmenil jej život.  Nemusí sa strachovať o prácu aby zaplatila nájomné alebo hypotéku. Hovorí, že si môže oveľa viac užívať život s rodinou, ktorú nesmierne miluje.

Podľa šikovnej architektky sa jej podarilo všetko, čo si kedy zaumienila. Skúsila jeden experiment, ktorý jej vyšiel a je z toho neskutočné šťastná. 

Experimentov sa netreba báť. Tento miniatúrny dom vás očarí a len potvrdí, čo všetci dávno vieme. " V jednoduchosti je krása."

Pozrite si fotografie a posúďte sami:

Minidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení život

Minidom iba za 9500€ zmení život

Minidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení životMinidom iba za 9500€ zmení život

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj foto: www.minimotives.com

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon