Toto je miesto, kde ožijú rozprávky

Toto je miesto, kde ožijú rozprávky

Aj vy patríte k nadšencom, ktorí túžia po dobrodružstve a dajú sa nahovoriť takmer na čokoľvek? V tom prípade máme pre vás jeden tip. Bývanie v krásnych a najmä netradičných domčekoch.

Catawba Falls je miesto v Severnej Karolíne, ktoré je obklopené nádhernou, takmer nepoškvrnenou prírodou. Táto oblasť je veľmi vhodná pre turistov a ľudí, ktorí majú radi pokoj  a radi si vychutnávajú prírodné krásy. Okrem  nádhernej prírody sa tu však nachádza ešte jedna zaujímavosť. Dá sa tu ubytovať vo veľmi zaujímavých domčekoch, ktoré pripomínajú miesta, kde bývajú rozprávkové bytosti.

Tieto drevené chatky sú na prenájom a zmestia sa do nich štyri osoby. Nemusíte sa obávať, domčeky sú vybavené všetkým potrebným je zabezpečený kompletný servis. Nachádza sa tu vstupná hala, vstavané postele, úložný priestor, uzamykateľné dvere, kúrenie aj elektrina.

Chatky sa nachádzajú ihneď vedľa rieky takže si návštevníci môžu užiť skutočný relax v prírode.

Môžete sa aj vy inšpirovať týmito útulnými domčekmi a prípadne si skúsiť niečo podobné postaviť na záhrade. Ak túžite po chate, no nemáte na jej postavenie dostatok finančných prostriedkov, skúste si postaviť podobný domček a postaviť ho priamo doma na záhradku.

Výber toho naj! Toto sú najkrajšie minidomy

Toto je miesto, kde ožijú rozprávky

Toto je miesto, kde ožijú rozprávky

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk, http://tinyhouseblog.com/dome/catawba-falls-cabins/

Foto: Christina Nelleman, Tiny House Blog

 

Diskusia

Podobné články

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Pred výberom pozemku zistite všetky detaily, ktoré môžu ovplyvniť stavbu a budúce užívanie. Ako sa vyhnúť rizikám a nečakaným prekážkam nám v rozhovore vysvetlí odborník na geofyziku RNDr. Maroš Nikolaj, PhD. zo spoločnosti Esprit z Banskej Štiavnice. Viac ako 30 rokov sa zaoberá problematikou životného prostredia v oblasti geológie, hydrogeológie, hydrológie, ekológie či modelovania prírodných procesov.

...
Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Spojenie kuchyne s obývačkou je veľmi častým riešením, ktorý v posledných rokoch získal veľkú popularitu. Tento koncept prináša so sebou množstvo výhod a možností, ale aj niekoľko úskalí, ktoré je potrebné zvážiť pri plánovaní a realizácii takéhoto priestoru. Prečítajte si inšpirácie a rady od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon