Trnavčan vyhral JACKPOT - Toto si môže dovoliť!

Trnavčan vyhral JACKPOT - Toto si môže dovoliť!

Milióny z euromiliónov! Presne 7 159 091,75 € vyhral tipujúci z Trnavského kraja a zabezpečil si tak neuveriteľné bohatstvo. Jackpot v hre Euromilióny padol po viac ako troch rokoch. Milióny výhercovi priniesol náhodný tip, za ktorý zaplatil LEN 4,80 €. Jeho výhra celkovo činí 793 ročných platov - 752 eur bol priemerný plat v Trnave v prvom polroku. Čo všetko si za to výherca môže na Slovensku kúpiť?

My radíme - investovať do nehnuteľností. Domy, byty, hotely, historické objekty. To všetko si výherca môže dovoliť. Ešte mu aj zostane. 
Prinášame vám prehľad 5 najkrajších realitných kúskov zo Slovenska aj zahraničia, ktoré by sme výhercovi odporučili. Čo by ste si vybrali vy?
 1. Supermoderná luxusná rodinná vila na hradnom kopci, Bratislava, 1 890 000 €
Dom na predaj ako stvorený pre rodinu! Priestranný, štýlový, moderný a luxusný zároveň. V exkluzívnej lokalite, ktorá je určená pre milionárov. Bývanie priamo na hradnom kopci pod jednou z dominánt Slovenska - Bratislavským hradom. A o nedeľné prechádzky máte postarané. 
 
2. Exkluzívny mezonet s nádherným panoramatickým výhľadom, Bratislava, 1 290 000 €
Trnavčan vyhral JACKPOT - Toto si môže dovoliť!
 Mezonet, z ktorého sála luxus už na prvý pohľad. Pre mestských dravcov, ktorí milujú nočný život a relax počas dňa. Na obrovskej terase s panoramatickým výhľadom nechýba vonkajšie jaccuzi, v ktorom si môžete vychutnávať šampanské. Exkluzívny byt je na predaj za exkluzívnu cenu. Vyhradené pre boháčov!
 
3. Prekrásny barokový dom z 18. storočia, Cífer, 269 900 €
Trnavčan vyhral JACKPOT - Toto si môže dovoliť!
 Barok, elegancia, štýl a história. Toto všetko spája nádherný historický objekt v Cíferi, známy aj ako Malý kaštieľ. Zachovalý, v dobrom stave, čaká na investora, ktorý sa podujme na jeho rekonštrukciu. 
 
4. Štýlový hotel v srdci Tatier s výhľadom na Gerlach, Tatranská Polianka, 3 900 000 €
Trnavčan vyhral JACKPOT - Toto si môže dovoliť!
 Milionárom sa oplatí zainvestovať aj do podnikania. Tu je tip, ktorý zarobí. Unikátny a štýlový hotel v srdci Tatier ponúka svojim návštevníkom výhľad priamo na Gerlachovský štít.
 
5. Nadčasová luxusná vila Altea Hills s výhľadom na more, Španielsko, 5 800 000 €
Trnavčan vyhral JACKPOT - Toto si môže dovoliť!
 Obrovská vila dýchajúca luxusom spojeným s vôňou mora. Nájdete ju na španielskom pobreží Costa Blanca a zamilujete sa na prvý pohľad. Exkluzívna prímorská nehnuteľnosť je na predaj pre skutočných milovníkov luxusného života. 4 kaskádovité poschodia s terasami a výhľadom na more sú len čerešničkou na torte.
 
Zdroj: Nehnutelnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon