Boháči si prídu na svoje - hviezdna jachta za 500 mil. dolárov je dizajnovým  prevratom

Boháči si prídu na svoje - hviezdna jachta za 500 mil. dolárov je dizajnovým prevratom

Konštruktér a návrhár jácht Igor Lobanov sa postaral o návrh úžasnej jachty, ktorá vyzerá ako z rozprávky. Pôvodným želaním zadávateľa bolo, aby jachta vyzerala ako rozžiarená hviezda , ktorá budí dojem, že sa vynára z vody. Vďaka tomu si vyslúžila aj pomenovanie STAR.

Okrem iného sa môže jachta pochváliť aj neuveriteľnými rozmermi. Dlhá je 132 metrov a vysoká približne 60 metrov. Plavidlo bolo navrhnuté tak, aby mohlo ísť maximálnou rýchlosťou 18 uzlov a má 3500 m2 luxusných priestorov.
 
Cestujúci si môžu užiť naozajstné skvosty ako napríklad vyhliadkovú plošinu, podvodnú komoru, či presklené dno určené na pozorovanie nekonečného oceánu, vďaka ktorej je výhľad na celé more.


Zaujímavý dizajn už oslovil hneď niekoľko solventných podnikateľov a tak podobnú nádheru môžeme na vode očakávať už možno čoskoro. Ak vás táto nádhera zaujala, mali by ste si ale pripraviť poriadny balík peňazí. cena tohto „domu“ na vode je 500 miliónov dolárov.Pôvodná myšlienka jachty STAR patrí mužovi menom Alex Malybaey z firmy Alex. Spolu s Lobanovom si vymenili zopár myšlienok a dospeli k záveru, že vytvoria práve túto jachtu.


Tvorcovia jachty hovoria, že ich dielo je jasným príkladom umenia a vedy 21. storočia, Podľa nich je obrovské šťastie, že je možné využívať rôzne technológie. Aj vďaka tomu je možné ponúknuť klientom oveľa viac možností ako v minulosti.
Boháči si prídu na svoje - hviezdna jachta za 500 mil. dolárov je dizajnovým  prevratomBoháči si prídu na svoje - hviezdna jachta za 500 mil. dolárov je dizajnovým  prevratomBoháči si prídu na svoje - hviezdna jachta za 500 mil. dolárov je dizajnovým  prevratomBoháči si prídu na svoje - hviezdna jachta za 500 mil. dolárov je dizajnovým  prevratom
Zdroj:
Text:
Nehnuteľnosti.sk, Lobanovdesign.comFotografie: Lobanovdesign.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon