Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!

Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!

Moderná, priestranná, intímna a charizmatická. Taká je Vila Leopoldina, 70m2 čistej umeleckej krásy, ktorú obýva mladý herec. Príznačné. Nádherný loft reflektuje jeho životný štýl v spojení s umením a pódiom, ktorému hovorí domov.

 

V celom interiéri je použitý jednotný materiál - spálený cement, ktorý pokrýva podlahy, steny aj stropy. Bol zvolený pre jeho neutrálnu štruktúru, ktorá vytvára v spojení s bordovou, lilavou a fialovou naozaj netradičný kontrast. Odtiene sivej kuchyne v spojení s bordovou boli podčiarknuté žltou jedálňou, ktorá dodala celému bytu svetlo a teplo. Malé priestory milujú malé detaily, no v tomto prípade je to presne naopak. V obrovskom priestore obývačky má mladý umelec obrovskú sedačku, ktorá celému priestoru vnukla nádych svetla a jasu. Keďže mladý muž, živiaci sa reklamou a hraním v divadle, žije sám, architekti splnili jeho požiadavku na unikátny komfort v kúpeľni. Drevená podlaha bola v tomto prípade výhrou. Malá kancelária, zvukovo izolovaná, umožňuje vytvárať audio nahrávky z domu a majiteľ bytu tak môže pracovať aj z domu. Výsledkom práce architektov je veľmi dobre využitý priestor apartmánu, ktorý prináša spojenie krásy aj praktickosti. 

Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!Leopoldina je moderná, krásna a charizmatická. Jediný zádrheľ - nie je to žena, ale byt!

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk, Diego Revollo

Fotografie: © Diego Revollo

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon