Čaká vás výmena okien? Do toho - Užívať si lepší, kvalitnejší a zdravší domov sa predsa oplatí

Čaká vás výmena okien? Do toho - Užívať si lepší, kvalitnejší a zdravší domov sa predsa oplatí

Zmena je život. Fakt, alebo obľúbené hovorové príslovie sa dotýka aj okien našich nehnuteľnosti. Keď príde správny čas na zmenu je potrebné konať. Okna prepájajú dianie a udalosti v nehnuteľnosti s okolitým svetom a počasím. Sú dôležitou súčasťou nehnuteľnosti, ktorá sa časom opotrebuje a potrebuje vymeniť.

Stojíte pred otázkou zmeny a vašou voľbou sú na 80% plastové okná? Neviete sa  však rozhodnúť čí áno alebo nie? Pozrite si pár základných bodov prečo práve tento typ môže byť pravou voľbou pre spokojné bývanie, či prácu za oknami domu, bytu, alebo kancelárie.

  • Únik tepla

Až 2/3 tepla uniká z našich domov práve cez nekvalitné okná. Nechce sa vám vyhadzovať peniaze cez okno? Výmena starých okien za plastové vám ušetria peniaze.

  • Zatekanie starých drevených okien

Zatekanie okien je jedným z mnohých nedostatkov starých okien. Máte už dosť opráv okolo okien a maľovania stien? Vymeňte okná za plastové a zabudnite na tento problém.

  • Prienik hluku cez 20 ročné okno

Ak ešte nemáte plastové okná viete o čom je reč. Nadmerný hluk prenikajúci cez staré okná nie je nič príjemne. Tak si doprajte kvalitné plastové okná a aj kľud do vášho domova.

  • Vetranie aj vtedy ak nechcete 

Zoberte riadenie do vlastných rúk a staňte sa pánmi vetra! Vetrajte len vtedy, ak je to potrebné. Poznáte to, vonku sneží a vám ťahajú okná máte studené steny okolo okien, vetráte v podstate neustále.

Čaká vás výmena okien? Do toho - Užívať si lepší, kvalitnejší a zdravší domov sa predsa oplatí

Zdroj: Plastové okna INTER-OKNO s.r.o.

INTER-OKNO je viac

Naše produkty dodávame štandardne značkovým kovaním ROTO-NT + mikroventilácia a poistka proti chybnej manipulácii, s hliníkovými klučkami Rotoline, pri oknách štandarne ponúkame podparapetný profil (30mm) 5komorový s tesnením (pre lahšiu montáž parapetov).

Všetky problémy za vás vyriešime a vám nezostane nič iné ako si užívať lepší, kvalitnejší a zdravší domov. Montáže robíme v bratislavskom, nitrianskom a trnavskom kraji. Kontaktujte nás.

 Na našej oficiálnej stránke INTER-OKNO s.r.o je online kalkulátor, stačí vyplniť a za moment máte doma najlepšiu a rýchlu ponuku, hovorí sa čas sú peniaze a je to tak. Čím rýchlejšie sa rozhodnete pre výmenu tým viac ušetríte.

 Ste domáci kutil? A chcete kúpiť okná dvere bez montáže? Tu je riešenie!

 Ste montážnik, alebo pracujete v obore stavebníctva a chcete si namontovať okná vo vlastnej réžii? Máme pre Vás ideálne riešenie. V našej online kalkulačke bez montáže, si vyberte typ okna a zadajte rozmer, typ okna (jednokrídlové okná, dvojkrídlové okná, balkonové dvere, vchodové dvere, posuvné systémy). Typy okien si môžete posúvať doľava alebo doprava červenými šípkami, po vyplnení formuláru obdržíte objednávku.

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon