Starú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacov

Starú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacov

Každý z nás určite túži po dome, ktorý bude vyrobený presne na mieru a podľa jeho predstáv. Stačí zaujímavý nápad a aj zo starej stodoly je možné vytvoriť dokonalý domov. Hovoríte si že nie? Možno vás prekvapí mladý architekt.

 Starú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacov

Manželia Shane a Holly Pavonettiovci z amerického Texasu dostali zaujímavý nápad. Okamžite po svadbe potrebovali miesto, kde strávia zvyšok svojho života. Rozhodli sa, že prerobia starú stodolu, ktorá bude pre nich jedinečným druhom bývania. Navyše, stavba vôbec netrvala dlho. Zvládli to za pár mesiacov.

Mladý pár potreboval dom, ktorý by bol najmä účelový a pohodlný. Preto stavili na praktické prevedenie nehnuteľnosti. Žiadne zbytočné výstrelky neprichádzali do úvahy. Dom má jednoduchý obdĺžnikový pôdorys s veľkými oknami, pre čo najviac svetla.

Starú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacovStarú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacov

Cez vchodové dvere vedie priama cesta do jedálne a obývacej izby, ktorá je spojená s kuchyňou. Z obývačky sa ide na druhé poschodie, kde sa nachádza spálňa, kúpeľňa a toaleta. Na dome je vidieť, že majitelia majú radi otvorený priestor. Prvotným zámerom bolo dodať domu na vidieku punc mestskej elegancie, čo sa zrejme aj podarilo. Dom na prvý pohľad pôsobí ako loft.

Nehnuteľnosť má rozlohu 150 metrov štvorcových a na tamojšie pomery pôsobí veľmi skromným dojmom. Ľudia v Amerike sú totiž zvyknutí mať o niečo honosnejšie príbytky.

Všetok nábytok, ktorý sa tu nachádza, je vyrobený na mieru a bol prispôsobený požiadavkám rodiny. Dom má navyše nádych retro štýlu. Majiteľka má retro veľmi rada, preto jednotlivé kúsky starostlivo vyberala, aby dokonale zapadli. Manželia sú navyše veľmi vášniví cestovatelia, preto sa po celom dome nachádzajú pamiatky z celého sveta. 

Ak sj vám v hlavne skrsne netradičný nápad, netreba ho okamžite zavrhnúť. Tento dom je dokonalým príkladom toho, že aj nezvyčajné nápady majú šťastné konce.

 Starú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacovStarú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacovStarú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacovStarú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacovStarú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacovStarú stodolu premenil na hniezdočko lásky - iba za pár mesiacov

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: © http://pavonettidesign.com/, Amanda Kirkpatrick

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Pred výberom pozemku zistite všetky detaily, ktoré môžu ovplyvniť stavbu a budúce užívanie. Ako sa vyhnúť rizikám a nečakaným prekážkam nám v rozhovore vysvetlí odborník na geofyziku RNDr. Maroš Nikolaj, PhD. zo spoločnosti Esprit z Banskej Štiavnice. Viac ako 30 rokov sa zaoberá problematikou životného prostredia v oblasti geológie, hydrogeológie, hydrológie, ekológie či modelovania prírodných procesov.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon