FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!

FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!

Aj vy patríte medzi milovníkov interiérov, v ktorých sa spája modernosť, štýl, elegancia a zároveň aj teplo domova? Potom by ste sa mali zaručene inšpirovať podkrovným bytom vo Švédskom Göteborgu. Starostlivo zrekonštruovaný mezonetový byt si jednoducho zamilujete.

Tento štýlový podkrovný byt sa vám určite zapáči. Budova v ktorej sa nachádza, má takmer sto rokov, no byt pôsobí veľmi moderne. Stretáva sa tu modernosť a tradícia. Celková rozloha bytu je 85 metrov štvorcových, čo by malo úplne stačiť potrebám súčasnej mladej rodiny. Nachádza sa na najvyššom, šiestom poschodí budovy.

V tomto mezonete si na svoje prídu najmä tí, ktorí milujú svetlo a otvorené priestory. Dizajnéri byt navrhli tak, aby bol byt čo najsvetlejší a pôsobil čo najprirodzenejším dojmom.

Bytu dodávajú na hodnote aj drevené trámy, ktoré vytvárajú pocit tradičnosti. Kuchyňa bola nedávno rekonštruovaná a je dostatočne veľká na to, aby sa tu čo najlepšie cítila každá milovníčka varenia. Samozrejmosťou je v tomto prípade aj veľký jedálenský stôl, po ktorom túži azda každá rodinne založená žena, aby mohla svojim príbuzným servírovať tie najlepšie jedlá.FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!

Spálňa susedí s obývacou izbou a je dokonale prispôsobená švédskym podmienkam. O teplo sa v tomto byte postará podlahové kúrenie spolu s krbom. Ten slúži okrem vytváranie tepla aj na to, aby dotváral pocit rodinnej atmosféry.

Mezonetový byt je vhodný pre všetkých, ktorí si potrpia na pekné veci. Veď kto by odolal priestrannému svetlému bytu so šikmým stropom, tradičnými drevenými trámami a navyše s luxusným výhľadom?  

Ak sa chystáte rekonštruovať svoj interiér, skúste sa inšpirovať týmto mezonetom. Nezabúdajte! Veľké a otvorené priestory sú momentálne veľmi trendy.

FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!

FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!

FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!FOTOGRAFIE: Mezonet s nádychom retra - tak by mohol vyzerať dokonalý byt. Inšpirujte sa!

Text: Nehnuteľnosti.sk, Alvhem Mäkleri & Interiör

Foto: Alvhem Mäkleri & Interiör, Fredrik J Karlsson

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon