Len 17 - ročná Kardashianka si kúpila vilu. Za koľko? - Za vlastné!

Len 17 - ročná Kardashianka si kúpila vilu. Za koľko? - Za vlastné!

Mladí a úspešní ľudia sú v dnešnej dobe ikonami spoločnosti. Nasledujúc ich príklad sa len 17-ročná kráska, známa vďaka reality show, stala majiteľkou niekoľko miliónovej nehnuteľnosti.

Rodina Kardashian sa pomaly ale isto môže premenovať na Calabasas. Slávne a krásne sestry známe vďaka televíznej reality show, ktorá ukazuje ich bežný každodenný rodinný život, skupujú totiž v celebritne známej oblasti Calabasas jednu nehnuteľnosť za druhou. Minulý rok tu kúpila dom od Justina Biebera Khloe Kardashian, ich sestra Kourtney je hneď vedľa a najnovšie sa tu bude sťahovať aj najmladšia žena z rodu Kardashianovcov.

Len 17-ročná Kylie Jenner, ktorá je taktiež hviezdou reality show, za svojimi sestrami nechce v ničom zaostávať. Napriek jej nízkemu veku zarába toľko, že si mohla dovoliť kúpiť obrovskú vilu za 2,7 milióna dolárov. ZA VLASTNÉ! Že nemožné? Vo svete boháčov je možné všetko. S malou pomocou od mamy dnes už vlastní prekrásne sídlo. Na 5000 m2 sa rozprestiera 5 spální, 5 kúpeľní, bazén a terasa určená na grilovačku. Mladá kráska si teda rozhodne život zariadiť vie. 

Zdroj:

Text: Nehnutelnosti.sk

Video: Youtube.com 

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon