Dom, ktorý pláva na Temži, sa stal hitom internetu!

Dom, ktorý pláva na Temži, sa stal hitom internetu!

Nemusíte bývať len v hoteli. Ak chcete zážitok na celý život, skúsiť môžete aj netradičné ubytovanie na rieke. Máme dôkaz. Tento dom je ako živý plávajúci sen!

Dom s adresou Temža, č. 1, môžete vyhrať na jednu noc, na ktorú môžete pozvať aj troch svojich známych, úplne zadarmo! Na portáli Airbnb bratia Nick a Steve Tidball prenajímajú svoj sen, ktorý vlastnoručne vyrobili a postavili na vodu. Od 18. do 22. mája si môžu návštevníci profilu na Airbnb skúsiť šťastie v losovaní.

Výhrou je noc na Temži v rozprávkovom modrom dome so všetkým, čo k tomu patrí. Cesta okolo londýnskych pamiatok v plne vybavenom dome s dvomi spálňami, kúpeľnou a ručne zbieraným knižným fondom, bude zážitkom na celý život. Navyše, dom disponuje aj vlastnou záhradou s búdou pre psa, udržiavaným trávnikom a jabloňami. Počas piatich dní tento dom uvidí viac ako väčšina domov za sto rokov.

Zážitok umocňuje osobná prehliadka Londýna hostiteľmi, pri návrate na plávajúci dom vás bude čakať masáž od jedného z najlepších londýnskych masérov, čo vás dokonale pripraví na skvelú večeru. Tú bude podávať v romantickom prítmí pri plavbe po rieke jeden z najlepších šéfkuchárov Robert Oritz, ktorý bol dokonca ocenený Michelinovou hviezdou. Ak by ste sa chceli zúčastniť plavby na tejto úžasnej nehnuteľnosti, stačí napísať na portál Airbnb prečo a kam chcete ísť. Plávajúci dom vás môže zobrať úplne všade a budete mať zážitok na celý život.

Zdroj:

Text: Nehnutelnosti.sk

Video: Youtube.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon