Takto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivu

Takto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivu

Dubaj si pripisuje na svoje tričko ďalší unikátny projekt a prvenstvo. Tentokrát prekvapil svet podmorským obytným projektom, ktorý má svetové ambície.

 Aj svet nadštandardu a luxusu pozná inovácie

Projekt, ktorý mohol vzniknúť iba v arabskom emiráte - tentokrát v Dubaji, inšpiruje novým podmorským pohľadom na svet luxusných a nadštandardných nehnuteľností. The Floating Seahorse ( V preklade Vznášajúci sa morský koník) predstavuje podmorský príbytok, ktorý je v skutočnosti čln bez pohonu.Spoločnosť Kleindienst Group, ktorá má projekt na svedomí, dáva do pozornosti realizáciu až 42 príbytkov v Dubaji. Predstavitelia veria, že koncept môže byť realizovaný aj v iných svetových destináciách.

Luxusný podmorský koník je rozdelený na 3 časti: nadmorskú časť, časť na hladine vody a podmorskú časť. Spálňu a kúpeľňu situovali v podmorskej časti. Na úrovni morskej hladiny nájdeme v príbytku kuchyňu s jedálňou a obývačku, ktorá svoj komfort bude poskytovať aj v exteriéri na úrovni terasy. Posledná tretia časť, ktorá sa nachádza najvyššie disponuje napríklad mini-barom, kuchynským pultom. Nechýba ani jacuzzi. Palubu možno transformovať aj na zimnú záhradu.

Názov projektu, v preklade vznášajúci sa morský koník, vychádza z konceptu, ktorý nadväzuje na aktuálne umiestnenie projektu v oblasti Arabského zálivu. Podľa slov CEO jednej z najznámejších a najväčších developerských spoločnosti, ktoré operujú na území Dubaja - Kleindienst Group, má spoločnosť v pláne postaviť pod príbytkami umelý koralový útes, v ktorom nájde pokojné miesto pre život aj tento ohrozený druh a obyvatelia obytných člnov krásny a jedinečný výhľad na podmorskú panorámu.

"Veríme, že projekt nastolí nový rozmer pre nadštandardný životný štýl vďaka inovácii, súčasnému dizajnu a samotnej myšlienke podmorského bývania."

Výkonný riaditeľ spoločnosti Kleindienst Group, Josef Kleindienst uvádza aj to, že už od spustenia projektu sa stretli nielen s miestnymi, ale aj regionálnymi a medzinárodnými požiadavkami na projekt.

 Takto vyzerá luxus.

Zoznámte sa s vznášajúcim sa s unikátnym projektom

Takto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivuTakto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivuTakto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivuTakto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivuTakto vyzerá novodobý luxus? Zoznámte sa s vznášajúcim sa podmorským koníkom z Arabského zálivu

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, Kleindienst Group

Fotografie: Kleindienst Group

Diskusia

Podobné články

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Pred výberom pozemku zistite všetky detaily, ktoré môžu ovplyvniť stavbu a budúce užívanie. Ako sa vyhnúť rizikám a nečakaným prekážkam nám v rozhovore vysvetlí odborník na geofyziku RNDr. Maroš Nikolaj, PhD. zo spoločnosti Esprit z Banskej Štiavnice. Viac ako 30 rokov sa zaoberá problematikou životného prostredia v oblasti geológie, hydrogeológie, hydrológie, ekológie či modelovania prírodných procesov.

...
Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Spojenie kuchyne s obývačkou je veľmi častým riešením, ktorý v posledných rokoch získal veľkú popularitu. Tento koncept prináša so sebou množstvo výhod a možností, ale aj niekoľko úskalí, ktoré je potrebné zvážiť pri plánovaní a realizácii takéhoto priestoru. Prečítajte si inšpirácie a rady od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Dedenie nehnuteľnosti - ako prebieha dedičské konanie

Dedenie nehnuteľnosti - ako prebieha dedičské konanie

Dedenie patrí k najčastejším spôsobom nadobudnutia nehnuteľnosti. Dedič ju môže po smrti zosnulého vlastníka získať dvoma spôsobmi. Možnosti získania nehnuteľnosti a jej prevodu do osobného vlastníctva na základe výsledkov dedičského konania určuje platná legislatíva. Jej aktuálne znenie stanovuje dedičom aj povinnosti vyplývajúce z nadobudnutia majetku.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon