Vinohradnícke domy lákajú aj dnes. Ako z Červeného vína

Vinohradnícke domy lákajú aj dnes. Ako z Červeného vína

Návrat do minulosti v životnom štýle je stále viac a viac. Okázalosť a luxus sme ochotní nahradiť skromnosťou a hodnotami, ktoré nám prináša vlastnoručná práca.

Vinohradníctvo je vášeň a poslanie, ku ktorému neodmysliteľne patrí murovaný domček s neopakovateľnou atmosférou Hečkovho Červeného vína. Nároky na bývanie a pohodlie sa zmenili spoločne s ľudmi a ich predstavami o živote. Hoci uponáhľanosť tretieho veku čoraz častejšie nabáda k zmene postoju a k hodnotám. A tak aj nehnuteľnosti, ktoré nemajú bazén, nie sú trendy bungalovmi, či neašpirujú na ultra moderný dom z časopisu, hľadajú cestičku k novým majiteľom, ktorí sa rozhodnú zasvätiť život vlastným snom. 

Za všetkým sa skrýva tvrdá práca a investície, ktoré však môžu priniesť vytúžený úspech. Ak milujete víno a vždy ste túžili po vlastnej pivničke, vlastnej vinici a dome, v ktorom zabudnete na beh cez prekážky trendy doby, nič nie je stratené. V slovenskej realitnej ponuke nájdete nehnuteľnosti, s ktorými sa sny môžu premeniť na skutočnosť alebo prinajmenšom zakotviť v okolí, kde slovo vinohrady ešte stále niečo znamená.

Vybrali sme domy, ktoré očaria interiérom alebo exteriérom a navodia atmosféru, ktorú si možno pamätáte z televíznych obrazoviek, na ktorých sa odohrával legendárny osud vinohradníckej rodiny Habdžovcov. 

Historický dom v Modre

Dom bol postavený v roku 1900 a takmer o storočie neskôr bola k nemu pristavená druhá časť. Zachoval sa v pôvodnom stave a obrastený viničom hľadá nového majiteľa, ktorý sa bude s láskou starať o vinice aj nové bývanie.

 

Typický vinársky

Vinohradnícke domy lákajú aj dnes. Ako z Červeného vína

 Vo vinárskom prostredí Modry sa vinárskym nehnuteľnostiam darí tak dobre ako vínu. Veľký dom s veľkou vínnou pivnicou si zamiluje nejeden milovník lahodného moku z hrozna.

 

Štýlový vo farbe viniča

Vinohradnícke domy lákajú aj dnes. Ako z Červeného vína

Príjemná nehnuteľnosť, ktorá nám navodzuje punc vinárskej noblesy z minulého storočia, vo svojej záhradke taktiež ukrýva vinice. Takéto bývanie je pre vinárov ako stvorené.

 

V srdci Malých Karpát

Vinohradnícke domy lákajú aj dnes. Ako z Červeného vína

Zrekonštruovaná víkendová chatka vo vinohradníckej oblasti je oázou pokoja pre tých, ktorí si radi doprajú kvalitné víno, najmä z vlastnej pivničky. 

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon