Spálňa, ktorá visí zo skaly ovládla internet! Darmo, je to extrém

Spálňa, ktorá visí zo skaly ovládla internet! Darmo, je to extrém

Už ste niekedy spali vo výške 400 metrov od zeme a pod vami nebolo absolútne nič? Takýto adrenalín môžete zažiť na vlastnej koži. Podmienkou je aktívna láska k horám a odvaha prekročiť hranice obyčajného.

V Sacred Valley Cuzco v Peru sa nachádzajú exkluzívne Skylodge Adventure Suites, ktoré ponúkajú nezabudnuteľnú noc. V transparentnej spálni, ktorú zavesili na skalu, si vychutnáte impozantný pohľad na mystické údolie. Ak sa vyberiete na takúto adrenalínovú dovolenku, budete sa musieť vyšplhať do výšky až 400 metrov nad zemou, kde na vás čaká prekvapivo luxusné pohodlie. Gurmánska večera s vínom a bohaté raňajky vám dajú pocítiť, že ste skutočne v nebi alebo teda v jeho tesnej blízkosti.

Tri exkluzívne kapsuly ponúkajú ubytovanie pre 8 osôb sú vyrobené ručne z hliníka používaného v leteckom priemysle a polykarbonátu, odolnému voči poveternostným podmienkam. Priehľadné kapsuly bezpečne visia zo skaly, aj keď prvý dojem vzbudí pravý opak. Možno aj práve preto ohúril svet sociálnych médii a teší sa veľkej popularite.

Každý apartmán má 4 lôžka, jedálenský kút, kuchyňu a kúpeľňu. Svetlo a energia sú získavané zo solárnych panelov, ktoré uchovávajú energiu v batériách. Ekologické a zároveň luxusné ubytovanie by milovníci adrenalínu určite mali vyskúšať.

Pozrite sa na projekt, ktorý ovládol sociálne siete na svete! Je to extrém

 Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Video: Youtube.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon