Tom vyriešil problém s nízkou produktivitou po svojom. Kanceláriou v prírode

Tom vyriešil problém s nízkou produktivitou po svojom. Kanceláriou v prírode

Aj vy sa niekedy pristihnete pri tom, ako sedíte v kancelárii za počítačom, pozeráte von oknom a najradšej by ste vybehli von? Vďaka tomuto skvelému nápadu už o takom niečom nemusíte len snívať!

Ak vás najmä počas leta ubíja sedenie v kancelárii a rozmýšľate od rána len nad tým, ako je vonku krásne a teplo, z tohto projektu budete nadšení. Ľudia, ktorí pracujú v sviežom prostredí v prírode, sú vraj oveľa produktívnejší. Počúvať spev vtákov, šum lesa, žblnkot potoka a pritom si čítať maily, vybavovať požiadavky klientov alebo programovať?

V Holandsku je to už realita. Tom van de Beek so svojim tímom vymyslel super vec, ktorá je ako stvorená pre tých, ktorí potrebujú zmeniť prostredie a kreatívne rozmýšľať, čo sa v súčasnom modernom trende openspaceových kancelárií nie vždy dá. Mikro kancelária v srdci prírody na čerstvom vzduchu dostala meno Kantoor Karavaan. Malý drevený karavan je miesto, kde Holanďania môžu zájsť a pracovať. Pojem práca z domu tak dostáva nový rozmer a mení sa na prácu v prírode. 

Tom vyriešil problém s nízkou produktivitou po svojom. Kanceláriou v prírode

Tom van de Beek, zakladateľ Kantoor Karavaan - "Teraz môžeme vytvárať ekvivalent rajskej záhrady 21. storočia." 

Komunita kancelárií v prírode bude postupne postavená po celom Holandsku. Každá z nich bude úplne ekologická, vybavená solárnym kávovarom a Wi-Fi zdarma. Práca v prírode je veľmi účinným prostriedkom na to, ako znížiť stres alebo sa vyhnúť syndrómu vyhorenia. V porovnaní s typickými kanceláriami vám táto dáva dostatok priestoru, potrebné ticho, pokoj a maximálnu voľnosť. Produktivita a pokoj je na tomto mieste v dokonalej rovnováhe. Možno takýto projekt onedlho príde aj na Slovensko. Vymenili by ste vašu klasickú kanceláriu alebo openspace za takéto pracovisko v prírode?

Tom vyriešil problém s nízkou produktivitou po svojom. Kanceláriou v prírodeTom vyriešil problém s nízkou produktivitou po svojom. Kanceláriou v prírodeTom vyriešil problém s nízkou produktivitou po svojom. Kanceláriou v prírodeTom vyriešil problém s nízkou produktivitou po svojom. Kanceláriou v prírode

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: Kantoor Karavaan

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon