No news, no shoes je nový trend, vďaka ktorému sa tento hotel stal najlepším na svete!

No news, no shoes je nový trend, vďaka ktorému sa tento hotel stal najlepším na svete!

Chystáte sa na dovolenku, no ešte stále ste si nevybrali to pravé? Možno vás osloví najlepší hotel na svete, ktorý sa nachádza v raji a hlása novú filozofiu - žiadne novinky a žiadne topánky!

Známy cestovný poradca TripAdvisor, v ktorom sa nachádzajú reálne recenzie snáď na každé ubytovacie zariadenie, už po trinástykrát vyhlásil anketu o najepší hotel sveta. V hlasovaní zvíťazil nad viac než 8100 konkurentmi z ôsmich rôznych oblastí. A kde inde by sa mohol nachádzať, ak nie na Maledivách?

V priezračnej lagúne súkromného ostrova Lankanfushi sa nachádza 45 víl, ktoré sú súčasťou hotelového komplexu Gili Lankanfushi. Celým rezortom sa tiahne dlhé prístavné mólo a hotelový komplex funguje na princípe "no news, no shoes". To znamená ekoturistiku, kde si oddýchnete vy aj príroda. Luxusné vily sú vyrobené z recyklovaných alebo ekologických materiálov, ktoré poskytol ostrov. Na tejto dovolenke nebudete potrebovať žiadne telefóny, tablety ani počítače. Nie je tu totiž WI-FI a dokonca ani televízia.

Môžete nerušene sledovať okolité krásy prírody, pestrofarebný podmorský svet a užívať si dokonalý oddych. K dispozícii sú luxusné reštaurácie a bary na pobreží, môžete sa vybrať na romantickú plavbu pri západe slnka, výlet loďou za sledovaním delfínov či jesť stejky pripravené na rozžeravených lávových kameňoch. Za luxus sa platí a jedna noc v tomto rezorte by vás stála približne 1000 €. Ale za ten zážitok by to určite stálo.

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Video: Youtube.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon