Pre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 m

Pre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome 7,9 m x 2,6 m

Keď sa hovorí o bývaní v prívese, väčšinou je to skôr rekreačné bývanie na pár dní, na výlete za dobrodružstvom. No viete si predstaviť, že v ňom býva celá štvorčlenná rodina?

Áno, je to naozaj možné. Našli sme príklad a toto inteligentné bývanie vôbec nepôsobí stiesnene, práve naopak. Rodinka, ktorá tu býva, si nemôže sťažovať. Dokonalý komfort v malom je lacný, šikovný a nenáročný na údržbu.

Kvalitná práca a drevo na 1.mieste

Pequod dnes parkuje v Indiane, kde je množstvo roztrúsených minidomov na kolesách. Váži 5 216 kg a jeho rozmery sú tiež miniatúrne - 7,9 m x 2,6 m. Pôdorys a výška stropu je na rôznych miestach rozličná, no najvyšší bod má 4,1 m. Trojvrstvové opláštenie fasády zahŕňa žiarivo modré dosky a drevené laty, ktoré tvoria základňu, zvyšné obloženie tvoria čisté opracované cédrové štiepky a strecha je vyrobená z cédrových šindľov. Množstvo okien, štýlových mosadzných svetlíkov, ktoré sú ručne vyrábané, prináša do interiéru množstvo prirodzeného svetla a tým ho opticky zväčšuje.

Interiér je lemovaný vysoko kvalitným, na zákazku frézovaným drevom. Jedľové stropné dosky, podlaha z orecha a brezy, dokonale sa transformujúci multifunkčný nábytok, ktorý optimalizuje priestor minibývania. To všetko prispieva k pohode štvorčlennej rodiny, ktorá dokáže v tomto zdanlivo malom priestore bývať skutočne komfortne. Oceľový mostík s plexisklom tvorí prechod medzi podkrovným priestorom spálne a detskej izby, v schodoch je integrovaný úložný priestor a dokonca má tento minidom aj špajzu!

Okrem iného tu nájdeme aj práčku so sušičkou, krbové kachle, chladničku s mrazničkou a po celom karavane sú umiestnené LED diódy. Veľké okno je aj v celkom priestrannej kúpeľni, dom na kolesách má vlastné kompostovacie WC a drevenú palubu, ktorú možno v prípade potreby rozložiť a zväčšiť tak pôdorys domu. 

Veľmi šikovné bývanie, ktoré nepôsobí stiesnene, no práve naopak, veľmi priestranne, aj napriek mini-rozmerom.

Viete si predstaviť bývanie celej rodiny v malom?

Pre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 m

Pre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 mPre niekoho málo, pre iného viac než dosť. 4-členná rodina žije v magickom dome  7,9 m x 2,6 m

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: rockymountaintinyhouses.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon