Poznáme dokonalé rekreačné bývanie. Na skok od hlavného mesta

Poznáme dokonalé rekreačné bývanie. Na skok od hlavného mesta

Nenechajte si újsť ponuku pre individuálnu výstavbu na rekreačné rodinné domy podľa vlastných predstáv, v pôvabnej krajine rozľahlých borovicových lesov na piesočnatom podloží Malých Karpát na Záhorí, mieste, kde sa spojí to najlepšie z prírody s naplnením potrieb moderného človeka.

Svoje predstavy o vysnívanom rekreačnom bývaní podľa vlastných požiadaviek si môžete splniť v unikátnom rezorte svetových parametrov na pozemkoch o výmere od 600 m2 s kompletnými inžinierskymi sieťami v dotyku dvoch golfových ihrísk. Zelená oáza v prekrásnej krajine s veľkým jazerom obklopeným slnečnými plážami a romantickými zákutiami poskytne dokonalý zážitok a zároveň ponúka možnosť vybudovať si v golfovom rezorte nový domov.

Poznáme dokonalé rekreačné bývanie. Na skok od hlavného mestaZdroj: dpsdevelop.sk

Unikátny rezort, ktorý je zaradený medzi TOP golfové rezorty Európy, sa nachádza menej ako 1 hodinu od Bratislavy a len 3 km od Senice. Golf si môžete užívať uprostred voňavých borovicových lesov a piesočných dún od skorej jari do neskorej jesene. Okrem toho vám Malé Karpaty, bohaté na faunu a flóru, poskytujú veľkorysý voľný priestor, ktorý je ideálny pre široké spektrum aktivít začínajúc výletmi do okolitej krajiny, cez športové vyžitia až po relax pri zbere húb.

Poznáme dokonalé rekreačné bývanie. Na skok od hlavného mestaZdroj: dpsdevelop.sk

Po rannej kávičke začnite deň aktívne kúpaním na rozsiahlom jazere s možnosťou člnkovania a rybolovu. Využite naplno okolité lesy popretkávané cyklistickými a bežeckými chodníkmi, užite si dokonalý relax, ktorý vám ponúka tento unikátny projekt rekreačných rodinných domov a zabudnite na stres.

 Zdroj: dpsdevelop.sk

Termín obhliadky, rezervovanie pozemku alebo poskytnutie bližších informácií k dokonalému rekreačnému bývaniu si môžete dohodnúť. Všetky potrebné kontakty i bližšie informácie nájdete na stránke www.dpsdevelop.sk.

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon