Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!

Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!

Bývanie na samote si väčšinou spájame s chatkou ukrytou uprostred lesa, mimo civilizácie. Tieto fotky vás však vyvedú z omylu.

Dom na samote nemusí vždy znamenať nehnuteľnosť ukrytú pred zrakom okolitého sveta. 36 ročný vedec z Venezuely, ktorý si hovorí Sejkko, začal pred dvomi rokmi objavovať krásne osamelé domy. Prvý z nich zbadal na Madeire, zvečnil ho na instagram a nápad bol na svete. Jeho umelecká časť pookriala, domčeky objavoval jedna radosť. Odvtedy s dokumentovaním osamelých domov neprestal a stáva sa čoraz populárnejším. 
Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!
 
Sejkko za fotkami cestoval napríklad do Španielska alebo Turecka, no najviac fotografií aj tak pochádza z Portugalska. Vraj nájsť osamelý dom tam vôbec nie je ťažké. Veľa krát sa s majiteľmi domov aj stretne, porozpráva a dozvedá sa zaujímavé príbehy z histórie nehnuteľností. Pestré farby, jednoduchá kompozícia a minimalizmus z týchto osamelých domov spravil neprehliadnuteľné. Vyzerajú ako z rozprávky!
 
Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!Mladý vedec začal fotiť osamelé domčeky. Dnes sú hitom internetu!
 
Zdroj:
Text: Nehnuteľnosti.sk
Foto: sejkko.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon