Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!

Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!

Pre ľudí, ktorí chcú bývať trochu inak, existujú rôzne možnosti. Jednou z alternatív môže byť napríklad aj maringotka.

Pražské architektonické štúdio Miramari Design nám ukázalo, že bývať sa dá aj inak. Príjemné a pohodové mini bývanie v maringotke môže byť pre niekoho skutočne splneným snom. Najmä, ak si svoj domov môžete umiestniť na akékoľvek miesto a sťahovať sa, kam uznáte za vhodné.  Maringotka, ktorej rozmery sú o čosi väčšie, ako predpisujú európske štandardy, môže byť totiž občasne premiestnená na iné miesto.

Dom na kolesách je komfortne zariadený a vďaka dvojitým oknám, zatepleniu a možnosti výberu z niekoľkých vykurovacích jednotiek môže byť využívaný aj ako celoročné bývanie, rekreačný domček či dokonca hotel. Súčasná verzia tradičnej maringotky je veľká približne ako garzónka, 24 m2 poskytuje skutočne pohodlné bývanie. Kuchyňa, spálňa, kúpeľňa a jedálenský priestor tvoria moderný celok, v ktorom cítiť vôňu dreva. Inteligentné bývanie v malom poskytuje aj dostatok priestoru pre príležitostných hostí či uskladnenie vlastných vecí.

Krásne, jednoduché a pohodlné bývanie na kolesách vás očarí svojim pokojom.

Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!Maringotka z Česka inšpiruje nielen fanúšikov minibývania na kolesách!

Zdroj: 

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: www.miramari.cz

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon