Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!

Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!

Príbeh útulného karavanu, za ktorým stojí množstvo odhodlania a lásky, sa začal nevinne. Jedným skvelým nápadom a množstvom voľného času.

Príjemný karavan dnes stojí na svojom mieste vďaka šikovnosti Ginger a jej priateľa. Mobilný dom sa nachádza priamo na ich pozemku, vedľa normálneho domu a v súčasnosti ho prenajímajú cestovateľom z celého sveta. Prvotnou myšlienkou však bolo vytvorenie detskej izby bez toho, aby museli prerobiť ich súčasné bývanie.

"Po festivale Burning Man 2013 sme sa rozhodli s priateľom založiť rodinu. Avšak v tom čase som dala výpoveď v práci a bolo potrebné vykryť stratu na našich spoločných príjmoch nejakým extra zárobkom. Videli sme pár iných karavanov na prenájom a tak sme sa rozhodli to skúsiť aj my."

Keď objavili tento krásny karavan, bolo rozhodnuté. Interiér si Ginger upratala, zrenovovala a zariadila úplne sama. Keďže mala dostatok voľného času, trávila prácou na karavane 40 až 60 hodín týždenne po dobu 1,5 mesiaca. A cena? Aj s karavanom a zariadením 10 000 $ (9 357 €). Jej úsilie stálo skutočne za to, stačí sa pozrieť na úžasný výsledok! Priestor karavanu hrá krásnymi veselými farbami, presne tak, ako to majitelia majú radi.

Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!

Ubytovanie cestovateľov prináša veľa zábavy a Ginger opisuje ich karavan ako "hostel, no oveľa čistejší". Obaja milujú prírodu a na ich pozemku nájdete aj sliepky, záhradku a príjemné posedenie.

"Toto je náš štýl. Keď ste na dovolenke, chcete bývať v zábavnom a zaujímavom priestore, no nie? My teda určite áno! Stretnutia s ľuďmi z celého sveta nám dávajú pocit, ako by sme my sami boli cestovateľmi. Je skvelé nabažiť sa chuti a perspektív iných kultúr a tiež máme radosť z toho, že môžeme pomôcť. Cestovateľská karma je naozaj dobrá."

V blízkom okolí sa nachádza San Francisco a výhodou ubytovania v karavane je práve jeho cena (85 $ = 79 € za noc), komfort a dobrá dostupnosť. Chutné reštaurácie, rôzne zábavné udalosti a jedinečné malé obchodíky plné tradícií vás dostanú. Ginger so svojim priateľom vám dokonca môžu zdarma požičať bicykle na jazdu po okolí. 

Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!

Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!Starý karavan prerobila s rozpočtom len 9000 € na útulné, farebné bývanie. Perfektné!

Zdroj: 

Text: Nehnuteľnosti.sk, Ginger&Lewis

Foto: Airbnb

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon