Inteligentné bývanie na 35 metrov štvorcových vás dostane! Praktickým pohodlím

Inteligentné bývanie na 35 metrov štvorcových vás dostane! Praktickým pohodlím

Tvárou v malebný záliv Alassio stojí malá opustená vila z 19. storočia. Obklopená radovým parkom, s panoramatickým výhľadom, zubom času zničená, no dnes znovu obnovená inšpiruje praktickým využitím priestoru.

Koncepčným rozbehom projektu bolo vytvoriť budovu, ktorá bude presne kopírovať typický ligúrsky terén. Len 35 m2 sa premenilo na dokonalé bývanie, ktoré svojim multifunkčným rozložením priestoru dokáže oveľa viac. Tri úrovne píšu tri príbehy troch izieb, ktoré vytvárajú jeden komplex

Jemný ohyb stropu, sedenie, otvorený priestor kuchyne, spálne, súkromie kúpeľňových priestorov za stenou a prirodzené napojenie na terasu. Dokonalé využitie dreveného priestoru je podčiarknuté inteligentným systémom, ktorý ukrýva úložné priestory a spotrebiče. Kuchynská doska je kompletne vyrobená z cementu a ukrytá v drevenom obklade, pričom v prípade potreby môže zdvihnutím oddeliť spálňu. Obrovská sklenená stena, ktorá vytvára dialóg medzi interiérom a exteriérom, slúži aj ako predel obývacej izby od terasy. Krásny a inteligentný minidom s panoramatickým výhľadom vás očarí. je len a len na vás, či sa ním budete chcieť inšpirovať. Či už pri stavbe alebo rekonštrukcii vašej nehnuteľnosti a jej priestorov.

 
Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Projekt: Studioata

Foto: Beppe Giardino

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon