Moderná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inak

Moderná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inak

Viete si predstaviť, aké úžasné musí byť prebúdzanie sa s výhľadom na jazero? Nie? My vám to ukážeme.

Uprostred lesa, v čarovnom tichu a obklopená pokojom zelene majestátnych cédrov stojí zaujímavá chata. Vhodná na každodenné bývanie, s dvomi podlažiami a dokonale integrovaná do prostredia.

Chata na brehu jazera Gate spája bývanie s prírodou vďaka veľkej verande, ktorá je v rovnakej úrovni ako briežok k jazeru. Dolné podlažie spája spoločné priestory obývačky, kuchyne a jedálne do jedného priestranného celku.

Moderné presklené steny, obrovské okná a drevo dodávajú chate moderný rustikálny nádych. Spálne na poschodí ponúkajú jedinečný obraz krajiny zaliatej slnkom a vďaka použitiu prírodných materiálov sú skutočnou oázou pokoja. V takejto chate je oddych skutočnou lahôdkou, ktorú bez obáv môžete konzumovať každý deň.

Moderná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inak

Moderná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inakModerná chata na okraji jazera vám ukáže bývanie v srdci prírody. Trochu inak

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk, v2com-newswire.com

Foto: Angus McRitchie, v2com-newswire.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon