Bratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmónii

Bratislavský dom spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmónii

Príjemné prostredie domova môže dýchať luxusom a históriou zároveň. Stačí skombinovať správne farby, vzory, štýly a krásne bývanie je na svete.

Dizajnéri Mgr.art. Alexandra Krajčovičová a Ing.Tomáš Belica z TOLICCI prepojili všetky priestory rodinného domu s úžitkovou plochou 93,75m2 tak, aby vyzerali ako jednoliaty celok. Plynulé prechody medzi jednotlivými spoločnými priestormi oživili zlatými lištami, ktoré vynikli v kombinácií bielej a čokoládovej.

Historický obraz zasadili do steny obývačky, ktorá tak vyzerá vkusne a zaujímavo. Ďalší zberateľský unikát dopĺňa jedáleň. Historická vitrína v kombinácií s masívnym stolom so sklenenými nohami a dizajnovým svietidlom dokonale ladí a vytvára harmonický kontrast.

Spálňa je presvetlená francúzskymi oknami po celej dĺžke, vďaka čomu je príjemne otvorená k prírode a zároveň poskytuje dostatok súkromia. Zaujímavé bývanie s puncom zlata, luxusu a histórie je naozaj príjemným miestom pre život.

Bratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmóniiBratislavský dom  spája históriu a moderný dizajn v dokonalej harmónii

Zdroj: 

Text: Nehnuteľnosti.sk, TOLICCI

Foto: TOLICCI

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon