Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!

Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!

Vlastné bývanie je ako druhá koža. Tá, ktorá vám dáva ochranu a zároveň je prostriedkom na vyjadrenie seba samého.

Každý si svoje bývanie zariaďuje podľa vlastného vkusu a práve preto je náš dom výstavou našej osobnosti, pocitov, spomienok. Presne tak ako v tomto byte, ktorý je plný predmetov, ku ktorým má majiteľ citový vzťah. Každý kus nábytku má svoj originálny príbeh, každá vec dáva zmysel. Práve preto, aby lepšie vynikla podstata jednotlivých vecí, je byt plný bielej farby. Mnohé z objektov sa vďaka renovácií opäť stali plnohodnotnou súčasťou bežného života. 

Priestor tvoria historické kúsky a spomienky

História nádherného masívneho stola, ktorý je dominantou priestoru, sa začala písať už okolo roku 1600. Práve vtedy bol používaný v tlačiarni, ktorá v 80. rokoch skončila a stôl skončil v poľnohospodárskej stajni. Kúsky dreva boli neskôr opracované, očistené a znovu postavené do tejto podoby.

Skrine zo starého bytu majiteľ premaľoval na bielo, aby ladili so zvyškom bytu a vytvorili akoby neviditeľnú stenu úložných priestorov. Stoličky zo skladu použitých výrobkov boli vyčistené a vďaka transparentnej vrstve je krásne vidieť čalúnenie starých majstrov. Elegantný luster pochádza z hotela Palace v neďalekom meste Merano, kde po poslednej rekonštrukcií bolo obnovené všetko osvetlenie. Vyčistený a zreštaurovaný sa dnes používa ako svetlo na čítanie, miesto osvetľovania veľkých priestorov.

Všetky ostatné objekty pochádzajú z rôznych cestovateľských zážitkov. Koberce z Kurdistanu, historické lampy z výrobných hál v Berlíne, striebro bolo zas svadobným darom majiteľovej babičky. Ukázať seba samého vo svojom bývaní chce odvahu, všetka krása sa skrýva v detailoch, ktoré tvoria dušu domova.

Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!Tento byt je dôkazom, že podľa domova spoznáte dušu človeka!

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: www.noa.network

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon