Malé Krasňany ponúkajú aktívny život v 3-izbových nadštandardných bytoch už od 148 000 EUR

Malé Krasňany ponúkajú aktívny život v 3-izbových nadštandardných bytoch už od 148 000 EUR

Malé Krasňany nie sú na bratislavskom realitnom trhu novinkou. Tento vyhľadávaný rezidenčný projekt si rýchlo získal pozornosť mladých ľudí a rodín, ktoré hľadajú priestor pre aktívny život. Niet divu. Ideálna poloha Malých Krasňan ponúka pestré možnosti pre šport, relax a outdoorové aktivity. V rámci svojej ďalšej etapy prináša dostupné bývanie v 3-izbových bytoch už od 148 000 EUR.

Bývanie v Malých Krasňanoch jednoducho nie je o kompromisoch. Ponúkajú život v bezprostrednom kontakte s prírodou a zároveň s kompletnou občianskou vybavenosťou v najbližšom okolí.

 Zdroj: malekrasnany.sk

Vyberte si lokalitu, pre život naplno

Malé Krasňany budú ideálnym domovom pre ľudí, pre ktorých je dobrá kondícia základom životného štýlu. Chcete ísť bicyklom do lesov Malých Karpát alebo ďalej na obľúbenú cyklocestu Jurava? Šliapnite do pedálov. Nový cyklochodník budete mať hneď vedľa vchodu. Alebo radšej beháte? Čerstvý vzduch môžete naberať počas behu cez okolité vinice. Priaznivci CrossFitu zasa ocenia nové multifunkčné športovisko pre Workout of the Day. Tréningy pre ešte lepšiu kondíciu tu skĺbite so zdravým prostredím a pocitom životnej pohody.

Malé Krasňany ponúkajú aktívny život v 3-izbových nadštandardných bytoch už od 148 000 EURZdroj: malekrasnany.sk

Prírodnú atmosféru Malých Krasňan dopĺňa výhľad na svahy Malých Karpát a množstvo zelene priamo pod oknami.

Nestraťte výhody života v meste

Očakávate, že kvôli bývaniu v lone prírody stratíte komfort obchodov, kaviarní a reštaurácií? Malé Krasňany vám to všetko poskytujú v pešej dostupnosti. V najbližšom okolí nájdete aj zdravotné stredisko, poštu a fitnescentrá. V centre Bratislavy ste autom alebo MHD o 10 minút a na diaľničný obchvat sa taktiež dostanete plynulo.

Užite si vysoký štandard bytov

Vysoký štandard v priestranných bytoch s výbornými dispozíciami nemusí byť iba vzdialeným snom. V Malých Krasňanoch ho získate v cene bytu. V tej je započítané kvalitné vybavenie od renomovaných dodávateľov, ako napríklad exteriérové hliníkové žalúzie s moderným dizajnom. V lete chránia pred prehrievaním bytu a vďaka elektrickému ovládaniu dotvárajú komfort vášho bývania. A ak chcete priestor navyše, žalúzie vám umožnia vytvoriť si z lodžie samostatnú miestnosť.

V Malých Krasňanoch venoval projektant bytovému zariadeniu veľkú pozornosť – každý kus dizajnovo dotvára vnútorné prostredie bytu.

Vaše návštevy zaparkujú bez problémov

Nezabudlo sa ani na návštevy. Vaši priatelia alebo rodina tu nebudú mať starosti s parkovaním. Spolu až 70 bezplatných parkovacích miest priamo v areáli Malých Krasňan im umožní zaparkovať rýchlo a v tesnej blízkosti vášho bytu.

Využite výhodnú ponuku financovania

Malé Krasňany myslia aj na vašu peňaženku. Developer projektu pripravil
v spolupráci s VÚB bankou špeciálny produkt – 0% hypotéku. Od kúpy bytu až do jeho kolaudácie zaplatí úroky za vás. Vám tak zostanú peniaze, ktoré môžete minúť napríklad na nové zážitky.

Malé Krasňany sú jasnou voľbou nielen pre mladých . Presvedčte sa sami. Viac informácii nájdete na novej webovej stránke projektu www.malekrasnany.sk.

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon