Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!

Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!

Zariaďovanie nového bývania môže byť väčšinou ťažkým orieškom, ktorý spolu s odborníkmi na dizajn môžete rozlúsknuť veľmi ľahko.

Nový byt v Záhorskej Bystrici je súčasťou bytového domu, ktorý má už 3 bytové jednotky. TOLICCI svoj návrh prispôsobovali dispozícii bytu a požiadavkám klientov. Tri úrovne bývania sú rozložené podľa potrieb súkromia majiteľov na priestore o výmere až 112 m2Srdcom bytu sa stala kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou, ktoré sa nachádzajú spolu s hosťovskou izbou a kúpeľňou na prvom nadzemnom podlaží. Druhé podlažie disponuje tromi spálňami a kúpeľňou, v jednej zo spální sa dokonca nachádza aj priestranný šatník. Na treťom podlaží sa nachádza pracovňa a oddychová zóna. Obrovská strešná terasa s rozlohou až 35 m2 je naozaj príjemným miestom na trávenie spoločných chvíľ s rodinou. So zaujímavým dizajnom aj ozdobou celého bývania. 

Požiadavky klientov pri návrhu dizajnu sa celkom zhodovali so štýlom TOLICCI, v nehnuteľnosti sú naozaj príjemne zladené farby a materiály. Drevený dekor, doplnky v modrej a dokonca aj tehlový obklad spolu ladia v jednom celku. Nechýbajú zlaté akcenty, ktoré dávajú celému bývaniu nádych luxusu

Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!Byt s veľkou strešnou terasou vonia luxusom a pochádza zo Slovenska. Šikovné!

Zdroj:

Text: Nehnutelnosti.sk

Foto:© TOLICCI

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon