Malé Krasňany hľadajú mladé rodiny!

Malé Krasňany hľadajú mladé rodiny!

Ako by malo vyzerať bývanie, ktoré zodpovedá potrebám mladých rodín? Developer projektu Malé Krasňany v tom má jasno. Priestranné nadštandardné byty v pokojnej lokalite neďaleko prírody si určite získajú aj vás. Navyše, 3-izbový byt môže byť teraz váš už od 148 000 EUR.

  Zdroj: malekrasnany.sk

Viac priestoru pre spoločné chvíle

Byty v Malých Krasňanoch sú skutočne priestranné. Ich výmery boli navrhnuté tak, aby ste sa vo svojich potrebách nemuseli obmedzovať. Výborné bytové dispozície vám doprajú dostatok súkromia a vaša rodina určite ocení aj množstvo úložných priestorov. Je len na vás, či sa rozhodnete pre byt s predzáhradkou, veľkou terasou, dvoma kúpeľňami alebo uprednostníte samostatný šatník či výhľad na Malé Karpaty.

Nadštandard v cene bytu

Nadštandard je v Malých Krasňanoch samozrejmosťou. Už v cene bytu získate kvalitné vybavenie od renomovaných dodávateľov. Pocit bezpečia vám dodajú bezpečnostné protipožiarne dvere Sherlock, kým dizajnové interiérové dvere dotvárajú estetiku bytu. Dôraz na špičkový dizajn a funkčnú kvalitu je cítiť na každom kroku. Veľkoformátové podlahy dobre tlmia hluk a vaše deti sa tak nebudú musieť obmedzovať pri svojich hrách.

Ak máte deti, ktoré všetko skúmajú a neobsedia, v Malých Krasňanoch určite oceníte kvalitu a dlhú životnosť každého produktu bytového vybavenia. 

Malé Krasňany hľadajú mladé rodiny!Zdroj: malekrasnany.sk

Exteriérové elektrické žalúzie dodajú komfort a priestor navyše

Život vašej rodine spríjemnia aj exteriérové hliníkové žalúzie s moderným dizajnom. V lete chránia pred prehrievaním bytu a vďaka elektrickému ovládaniu dotvárajú komfort vášho bývania. Pomôžu aj v prípade, že potrebujete priestor navyše. Veľmi rýchlo a pohodlne si vďaka nim dokážete vytvoriť z lodžie samostatnú miestnosť.

Okolitá príroda ponúka nevyčerpateľné možnosti

Radi trávite čas na čerstvom vzduchu? Prírodu a krásne lesy Malých Karpát máte na dosah. Ak ste fanúšikom bicyklovania, určite oceníte nový cyklochodník. Večery môžete zase tráviť romantickými prechádzkami cez okolité vinice. Navyše, v Malých Krasňanoch môžete deti bez obáv pustiť na kvalitné a bezpečné detské ihriská priamo pod vašimi oknami. Vy zatiaľ relaxujte so susedmi alebo s knihou v ruke – v obklopení zeleňou a s výhľadom na svahy Malých Karpát.

Malé Krasňany hľadajú mladé rodiny!

Zdroj: malekrasnany.sk

Výhodné financovanie s 0 % hypotékou

Malé Krasňany myslia aj na vašu peňaženku. Developer projektu pripravil
v spolupráci s VÚB bankou špeciálny produkt – 0 % hypotéku. Od kúpy bytu až do jeho kolaudácie zaplatí úroky za vás.

Byty v Malých Krasňanoch sú pre mladé rodiny ako stvorené. Presvedčte sa sami na www.malekrasnany.sk.

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon