Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!

Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!

Mnohé rodinné domy sa dnes ladia na vlnu rekonštrukcie a prevzdušňovania priestoru. 

Vizualizácia rekonštrukcie rodinného domu z Dolného Kubína sa dizajnérom z TOLICCI naozaj vydarila. Veľký dom má na prízemí 5 miestností a dvojgaráž, pričom na prvom podlaží je miestností až 9. Predmetom prerábky bolo práve srdce domu - obývačka s jedálňou a kuchyňou. Na želanie klienta bola preferovaná kombinácia dubového dreva a bielej, antracit, kapučíno a výrazná červená ako kontrast.

Moderné a útulné bývanie je doplnené aj zaujímavým riešením schodiska. To prepája poschodia a zároveň tvorí netradičnú knižnicu, ktorá sa tiahne od prízemia až na prvé podlažie. Pod štýlovým schodiskom sa nachádza inteligentne riešený úložný priestor. Vzdušný spoločenský priestor je dnes dominantou celého domu, práve vďaka prirodzenému pohodovému prostrediu. 

Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!Prerábka srdca domu sa vydarila na jednotku!

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: TOLICCI

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon