Z jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusu

Z jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusu

Bývanie v novom byte na začiatok potrebuje naozaj dobrý nápad a predstavu, ako ho zariadiť. Zvlášť, ak ide o novostavbu. 

Nový byt v novostavbe rezidenčného komplexu v Ružinove si zobrali na mušku dizajnéri z TOLICCI. Z jednoizbáku o rozlohe 40 m2 je teraz dvojizbový byt, ktorý však na svojej priestorovosti a otvorenosti vôbec nestratil. Bývanie ako stvorené pre mladý pár, ktorý sa rozhodol osamostatniť, má dokonca aj priestrannú kúpeľňu s voľne stojacou vaňou.

Srdcom bytu je spojená kuchyňa s obývačkou, v kúpeľni bola špeciálna požiadavka majiteľov na kamennú mozaiku a veľkú vaňu. Priestranná spálňa ponúka prístup priamo na malú terasku, na ktorú sa dá dostať aj z obývačky. Elegantné zemité odtiene v spojení s prírodnými materiálmi a drevom vytvárajú príjemné kontrasty. Typická identita TOLICCI je vidieť najmä na celkovom dotvorení interiéru zlatými doplnkami, ktoré dávajú bývaniu punc luxusu

Z jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusuZ jednoizbáku spravili vzdušný dvojizbák s nádychom luxusu

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: TOLICCI

Diskusia

Podobné články

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Pred výberom pozemku zistite všetky detaily, ktoré môžu ovplyvniť stavbu a budúce užívanie. Ako sa vyhnúť rizikám a nečakaným prekážkam nám v rozhovore vysvetlí odborník na geofyziku RNDr. Maroš Nikolaj, PhD. zo spoločnosti Esprit z Banskej Štiavnice. Viac ako 30 rokov sa zaoberá problematikou životného prostredia v oblasti geológie, hydrogeológie, hydrológie, ekológie či modelovania prírodných procesov.

...
Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Spojenie kuchyne s obývačkou je veľmi častým riešením, ktorý v posledných rokoch získal veľkú popularitu. Tento koncept prináša so sebou množstvo výhod a možností, ale aj niekoľko úskalí, ktoré je potrebné zvážiť pri plánovaní a realizácii takéhoto priestoru. Prečítajte si inšpirácie a rady od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon