Zlaté Krídlo Rača – bývanie v harmónii s prírodou len 15 minút od centra Bratislavy

Zlaté Krídlo Rača – bývanie v harmónii s prírodou len 15 minút od centra Bratislavy

Bývanie v harmónii s prírodou, no zároveň len 15 minút od centra Bratislavy. Myslíte si, že je to vôbec možné? Od leta 2017 rozhodne áno. Práve vtedy je plánované dokončenie nového bytovéhokomplexu Zlaté Krídlo v bratislavskej Rači, ktoré ponúkne zaujímavé miesto na život v našom hlavnom meste.

Zlaté Krídlo je lokalizované v mestskej časti Rača do miesta, kde končí sídlisko a začína príroda tvorená vinohradmi a výbežkom karpatského lesa. Práve lokalita je jedným z najatraktívnejších bodov celého projektu, keďže mnoho moderných ľudí vyhľadáva pokojné bývanie s bezprostredným kontaktom s prírodou, no zároveň v blízkosti rušného centra a dobrou dopravnou dostupnosťou. Budúci obyvatelia tak budú mať ideálnu možnosť na trávenie voľného času prechádzkami v okolitých lesoch, avšak behom pár minút sa dostanú opačným smerom zas do mesta.

138 bytových jednotiek s polosúkromným vonkajším parkom

Celý projekt Zlaté Krídlo je tvorený zo štyroch samostatných budov, ktoré sú na pozemku umiestnené tak, že pri pohľade z výšky vytvárajú obrysy krídla. Práve podľa týchto obrysov dostal celý projekt svoje pomenovanie. Štyri budovy ponúknu dokopy až 138 bytov, pričom vonkajšie plochy budú premenené na relaxačný polosúkromný park s dostatkom zelene, možnosťou posedenia a detským ihriskom. Práve to je dnes vyhľadávané najmä mladými rodinami. Každá budova má aj vnútorné alebo vonkajšie parkovacie plochy, preto je garantované bezproblémové parkovanie.

Zdroj: zlatekridlo.sk

Dispozícia, materiály a technológie v súlade s aktuálnymi trendmi stavebníctva

K dispozícií sú 2-,3- a 4-izbové byty s rozlohami v intervale od 52 až 98 m2. Ich základná dispozícia zahŕňa spoločnú obývačku s kuchyňou, ktorá je čiastočne opticky predelená od jedálenskej zóny a vstupu na balkón. Ten je dostatočne veľký na to, aby sa naň dalo bezproblémovo umiestniť sedenie. Druhá časť bytu je už súkromná a tvoria ju samostatné spálne. Základná dispozícia, ako aj použité materiály a technológie korešpondujú so súčasnými trendmi v modernom stavebníctve, a preto je bývanie v Zlatom Krídle ekologické, ekonomické a inteligentné.

Zlaté Krídlo Rača – bývanie v harmónii s prírodou len 15 minút od centra BratislavyZdroj: zlatekridlo.sk

Samozrejme, podľa želaní zákazníka je možné previesť úpravy základnej dispozície bytu.

Zlaté Krídlo Rača – bývanie v harmónii s prírodou len 15 minút od centra BratislavyZdroj: zlatekridlo.sk

Developer, na ktorého sa môžete spoľahnúť

Kompletnú realizáciu projektu Zlaté Krídlo má na starosti spoločnosť Stavinvest, s.r.o., ktorá je dcérskou spoločnosťou developera D O A S. Ten má za sebou výstavbu mnohých úspešných projektov, ktorú od plánovania, financovania, realizácie až po správu nehnuteľností uskutočňoval vo vlastnej réžií. Získané skúsenosti preto vkladá do Zlatého Krídla s cieľom zhotovenia maximálne kvalitného bývania pre svojich klientov.Zlaté Krídlo Rača – bývanie v harmónii s prírodou len 15 minút od centra BratislavyZdroj: zlatekridlo.sk

Svoj byt v komplexe Zlaté Krídlo Rača si môžete rezervovať už dnes. Obhliadky priamo na mieste sú možné od júla 2016. Viac na: www.zlatekridlo.sk

Zdroj:  www.zlatekridlo.sk

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon