Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!

Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!

Len si to predstavte - sedíte na terase, vychutnávate si rannú kávu a kocháte sa týmto neskutočným výhľadom...

Vilu postavil markíz Bourbon Parma, bratranec španielskeho kráľa. Nachádza na veľmi unikátnom mieste, obklopená nádhernou prírodou. Je situovaná v prestížnej oblasti. Jej najväčšou prednosťou je neskutočný výhľad. Panoráma hôr v kombinácii so  Stredozemným morom a dvoma krásnymi zálivmi - Marbella a Puerto Banús - doslova berie dych.

Exteriér tvorí nádherná záhrada so zeleňou, palmami, krásnymi trávnikmi, terasami a pekným bazénom. Vila má dokonca aj vlastný heliport.

Nielen v exteriéri, ale aj v interiéri je na čo pozerať. Celý interiér je zariadený v  tradičnom španielskom duchu. Dominujú kvalitné materiály, nechýbajú mramorové podlahy, krb či sauna.

Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!Španielska vila nadchýna úchvatným výhľadom na hory a more!

Vila je aktuálne v predaji. Zistite o tejto ponuke viac.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon