Keď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytov

Keď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytov

Prinášame ďalšiu chuťovku z dielne slovenského dizajnérskeho štúdia TOLICCI

Už vo vstupnej hale vás privíta kontrast bielej a čiernej, ktorý je ústredným motívom celého interiéru. Aj vďaka nemu pôsobí celý byt mimoriadne elegantne. Nechýbajú však ani iné farby. Pozornosť púta najmä sýta žltá, ktorá je rovnomerne nadávkovaná takmer vo všetkých miestnostiach, najvýraznejšie v kuchyni a obývačke. V kombinácii s tmavými odtieňmi, najmä antracitovou, vytvára výrazný kontrast a zároveň vnáša do miestností príjemný hravý akcent. Jednotiacim prvkom v byte sú aj dizajnové svietidlá, ktoré umocňujú kompaktnosť atmosféry noblesy.

V obývačke nechýba plynový krb, ktorý dokonale korešponduje so štýlom celého interiéru. Priestor napĺňa teplom, no zároveň mu nechýba elegancia. Tú umocňujú aj metalické bočnice na konferenčnom stolíku.

Byt má dve podlažia. Majiteľom poskytuje nielen dostatok priestoru, ale aj maximálny komfort. Nájdete v ňom dve kúpeľne. Prvá v zemitých krémových odtieňoch, ktoré príjemne hrajú so sanitou jednoduchých línií. Druhá v tmavších tónoch s kamienkovou mozaikou a netradične veľkým oknom.

Dizajnéri z TOLICCI jednoducho posunuli level slovenského interiérového dizajnu zas o niečo vyššie.

Keď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytovKeď sa elegancia, štýl a noblesa stretnú v jednom z bratislavských bytov

 

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, TOLICCI

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Pred výberom pozemku zistite všetky detaily, ktoré môžu ovplyvniť stavbu a budúce užívanie. Ako sa vyhnúť rizikám a nečakaným prekážkam nám v rozhovore vysvetlí odborník na geofyziku RNDr. Maroš Nikolaj, PhD. zo spoločnosti Esprit z Banskej Štiavnice. Viac ako 30 rokov sa zaoberá problematikou životného prostredia v oblasti geológie, hydrogeológie, hydrológie, ekológie či modelovania prírodných procesov.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon