10 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe Treenium

10 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe Treenium

Ak hľadáte komfortné a štýlové rezidenčné bývanie v Bratislave, ružinovský bytový komplex Treenium je ideálnou voľbou. Predaj bytov je už spustený, rezervovať svoje nové bývanie si môžete už dnes.

 Zdroj: HERRYS

1. Byty podľa vašich predstáv

V Treeniu nájdete 86 moderne riešených, komfortných bytov na celkovej podlažnej ploche 3 580 m2. Vybrať si môžete zo širokej ponuky 1, 2, 3 a 4-izbových bytov a mezonetov, ktoré na želanie prispôsobíme vašim požiadavkám.

10 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe TreeniumZdroj: HERRYS

2. Každý byt s vlastným stromom

Vaše nové bývanie bude doslova dýchať životom. Každý byt bude mať na balkóne alebo terase svoj vlastný živý strom. Tento originálny architektonický koncept, ktorý sa drží najnovších svetových trendov, doposiaľ nemá na Slovensku obdobu. Zeleň bude lemovať fasádu domu po celý rok a postará sa o ňu špecializovaná firma.

10 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe TreeniumZdroj: HERRYS

3. Oddychová zóna na streche domu

Ďalším unikátnym prvkom Treenia je oddychová zóna priamo na streche domu. Z vyhliadkovej strešnej terasy si kedykoľvek vychutnáte nádhernú panorámu mesta, vaše deti sa zahrajú na detskom ihrisku a vy sa môžete prejsť popri romantickom jazierku alebo si so susedmi spraviť skvelú BBQ párty.

4. Atraktívna lokalita v Ružinove

Treenium sa nachádza v širšom centre Bratislavy v najobľúbenejšej mestskej časti plnej zelene, obchodov, škôl a športovísk. Vďake ideálnej polohe a kompletnej občianskej vybavenosti máte všetko poruke.

5. ZELENÉ ÁTRIUM VO VNÚTROBLOKU

Aby zelených miest nebolo málo, priamo vo vnútrobloku Treenia nebude chýbať ani svieže zelené átrium.

10 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe TreeniumZdroj: HERRYS

6. FITNESS CENTRUM AJ KAVIARNE

Tešiť sa môžete aj na fitnes centrum pre aktívny oddych a kaviarničky na príjemné posedenia so susedmi

7. Recepcia a bezpečnostný servis

Vo vstupnej hale vás privíta recepcia spolu s bezpečnostnou službou. Tá sa postará o to, aby sa do bytového domu nedostal nikto nepovolaný. O váš komfort a bezpečnosť je postarané 24 hodín denne, 7 dní v týždni

8. AŽ 147 parkovacích miest

Zabudnite na problémy s parkovaním. Ku každému bytu môžete získať parkovacie miesto alebo parkovací box v podzemnej garáži. Vy aj vaše hostia vďaka tomu vždy rýchlo a pohodlne zaparkujete.

9. Špičková ARCHITEKTÚRA OD RENOMOVANÉHO ŠTÚDIA

Autorom projektu, ktorý na prvý pohľad zaujme originálnou funkcionalistickou architektúrou, je renomované štúdio Cakov + Partners. Inšpiráciou pre Treenium bol podobný projekt Bosco Verticale v Miláne, ktorý získal viacero prestížnych medzinárodných ocenení.

10 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe TreeniumZdroj: HERRYS

10. SPOĽAHLIVÝ A ÚSPEŚNÝ DEVELOPER

Stavbu realizuje spoločnosť Greefin Group, ktorá už viac než 8 rokov financuje, stavia a predáva úspešné rezidenčné projekty najmä v Bratislave a blízkom okolí. Z bohatého portfólia stačí spomenúť projekty ako PIOLI v Malackách, IMPARI v Bernolákove, PUNTA v Bratislave – Vrakuni, CUADRO v Bernolákove alebo Čierna voda pri Bratislave.

10 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe TreeniumZdroj: HERRYS10 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe TreeniumZdroj: HERRYS10 dôvodov, prečo si kúpiť byt v bytovom komplexe TreeniumZdroj: HERRYS

Výhradným predajcom bytového komplexu Treenium je realitná kancelária HERRYS. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o osobnú prehliadku nás neváhajte kontaktovať na: http://www.herrys.sk/nehnutelnost/798055/treenium.htm

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon