Nové bývanie v premiérach so starou známou tvárou: Vracia sa arbiter Martin Čapo!

Nové bývanie v premiérach so starou známou tvárou: Vracia sa arbiter Martin Čapo!

Akú bude mať úlohu?

Už túto nedeľu v pravidelnom čase 17:55 vracia na obrazovky televízie JOJ s premiérovými epizódami vaše obľúbené Nové bývanie a my vám už teraz môžeme prezradiť, že sme si pre vás pripravili niekoľko zmien, z ktorých minimálne jedna vás zaručene poteší – do našej relácii o bývaní sa vracia váš obľúbený realitný arbiter a odborník na všetko, čo s bývaním a jeho kúpou súvisí, Martin Čapo. Viac nám prezradil v rozhovore moderátor relácie Vlado Voštinár: „Do Nového bývania sa vracia Martin Čapo, realitný arbiter, ktorý s nami bol od prvej časti a opäť bude mať za úlohu jednak posudzovať pre divákov tie byty a časom sa možno dostaneme do štádia, že bude aj trošku radiť.“ Prečo sa tvorcovia rozhodli zapojiť Martina Čapa nazad do nakrúcania? „Jeho úlohou bude nielen hodnotiť, ale aj učiť ľudí, aby časom dokázali sami rozoznať, na čo si majú dávať pozor,“ hovorí Voštinár. Nenechajte si ujsť premiérové Nové bývanie už túto nedeľu o 17:55 na TV JOJ!

Zdroj: Nové bývanie

Diskusia

Podobné články

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Pred výberom pozemku zistite všetky detaily, ktoré môžu ovplyvniť stavbu a budúce užívanie. Ako sa vyhnúť rizikám a nečakaným prekážkam nám v rozhovore vysvetlí odborník na geofyziku RNDr. Maroš Nikolaj, PhD. zo spoločnosti Esprit z Banskej Štiavnice. Viac ako 30 rokov sa zaoberá problematikou životného prostredia v oblasti geológie, hydrogeológie, hydrológie, ekológie či modelovania prírodných procesov.

...
Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Kuchyňa s obývačkou má výhody, aj úskalia. Tu sú tipy od skúsenej expertky

Spojenie kuchyne s obývačkou je veľmi častým riešením, ktorý v posledných rokoch získal veľkú popularitu. Tento koncept prináša so sebou množstvo výhod a možností, ale aj niekoľko úskalí, ktoré je potrebné zvážiť pri plánovaní a realizácii takéhoto priestoru. Prečítajte si inšpirácie a rady od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Dedenie nehnuteľnosti - ako prebieha dedičské konanie

Dedenie nehnuteľnosti - ako prebieha dedičské konanie

Dedenie patrí k najčastejším spôsobom nadobudnutia nehnuteľnosti. Dedič ju môže po smrti zosnulého vlastníka získať dvoma spôsobmi. Možnosti získania nehnuteľnosti a jej prevodu do osobného vlastníctva na základe výsledkov dedičského konania určuje platná legislatíva. Jej aktuálne znenie stanovuje dedičom aj povinnosti vyplývajúce z nadobudnutia majetku.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon