Náročnejšieho záujemcu sme v Novom bývaní nemali: Prišiel s jasnou predstavou a nakresleným domom

Náročnejšieho záujemcu sme v Novom bývaní nemali: Prišiel s jasnou predstavou a nakresleným domom

Dokázali sme ju naplniť?

Do Dunajskej Stredy sme sa v Novom bývaní vrátili po veľmi dlhom čase. Pricestovali sme na pomoc šarmantnému podnikateľovi, ktorý sa rozhodol, že sa chce vrátiť do svojho rodného mestečka. Zoltán sa chce spolu s rodinou nasťahovať do moderného domčeka. Mala by to byť novostavba. Ako sám tvrdí, keby nebol zaneprázdnený prácou, pustil by sa do stavby osobne. Predstavu o novom bývaní má totiž absolútne jasnú. Namiesto toho, aby o nej Vladovi porozprával, mu rovno vysnívaný dom nakreslil. Otázkou už v tej chvíli zostalo, či sme schopní s našim tímom jeho predstavy naplniť.

Náročnejšieho záujemcu sme v Novom bývaní nemali: Prišiel s jasnou predstavou a nakresleným domom

Najviac sa mu pozdávala ponuka, na ktorej zapracoval aj náš architekt Bali, ten však v tomto prípade vraj nemal priveľa práce. „Dispozične to je vynikajúce, takže to som nemenil. Keďže máš rád minimalizmus, skúsil som to zariadiť tak, aby to bolo viac elementárnejšie. Zariadil som to tak, ako to logicky dala dispozícia,“ skonštatoval na úvod. Menšie zmeny ale predsa len v priestore podstúpil. „Obývačku som rozdelil na dve funkčné časti, obývačku s jedálňou. Okolo telky som použil drevo, aby to bolo teplejšie. Použil som tmavé jednoduché farby. Krb opticky oddeľuje obývačku od jedálne,“ vysvetľuje Bali ďalej. Niektoré časti však zostali doslova nedotknuté: „Kúpelka má vaňu aj sprchový kút, je veľmi príjemná, je tam príjemné veľké okno, s tým netreba nič robiť a spálňa so šatníkom.“ Tento návrh sa Zoltánovi pozdával, vraj bol presne podľa jeho predstáv. Nečudujeme sa, Bali je predsa skvelý profesionál.

Nezabudnite, že Nové bývanie bude hľadať domov aj budúcu nedeľu, sledujte JOJku o 17:55!

Zdroj: Nové bývanie

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon