Moderný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domova

Moderný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domova

Dizajnéri z TOLICCI si tentokrát zobrali do svojich rúk vizualizáciu žilinského bytu, v ktorom dokonale predviedli svoju špičkovú prácu a jedinečný štýl. 

Priestranný byt prevzdušnilo použitie bielej farby a rôznych krémových odtieňov, ktoré spolu ladia v príjemnej harmónií. Tie dopĺňa tmavý drevený obklad a nábytok v rovnakom dekore, ktoré vytvárajú dojem príjemného tepla. Punc luxusu je docielený jednotlivými kúskami bieleho nábytku s vysokým leskom a medenými detailmi. Príjemným oživením interiéru je pastelová marhuľová farba a moderné retro kúsky nábytku. Zaujímavý byt je sviežim spestrením príjemného pokoja domova pre mladý pár.

Moderný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domovaModerný žilinský štvorizbák spája moderný dizajn s teplom domova

Zdroj:

Text: Nehnutelnosti.sk

Foto: TOLICCI

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon