Novostavby v dedinke Wolfsthal: Bývajte v Rakúsku už toto leto!

Novostavby v dedinke Wolfsthal: Bývajte v Rakúsku už toto leto!

Pri téme bývania v Rakúsku sme sa stretli s názormi, že život u našich rakúskych susedov je skvelý. Že sa u našich susedov býva skutočne príjemne, nám potvrdila aj bývalá moderátorka a najmä milujúca manželka a matka troch detí Martina Šimkovičová, ktorá už niekoľko rokov žije za hranicami.

Novostavby v dedinke Wolfsthal: Bývajte v Rakúsku už toto leto!

Rakúsko si zamilovala aj moderátorka Martina Šimkovičová

Pri sťahovaní si spolu s manželom Igorom poradili veľmi jednoducho. „Môj kamarát, ktorý už mal so sťahovaním skúsenosti, nám dal kontakt na pani, ktorá všetky tieto záležitosti s papierovačkami vybavuje. Bolo to pre nás veľkou pomocou. Podľa jej pokynov sme pripravili všetky potrebné dokumenty a ona doriešila všetko ostatné,“ vysvetlila Martina, ktorá spolu so sťahovaním hneď vyriešila aj otázku tamojšej školy pre svojho syna a aktuálne od septembra začína navštevovať škôlku v Rakúsku aj jej malá dcérka.

Novostavby v dedinke Wolfsthal: Bývajte v Rakúsku už toto leto!

Bezproblémová doprava, cyklistické trasy a krásna príroda

Vzhľadom na to, že za prácou dochádzajú do Bratislavy, spýtali sme sa Martiny, ako hodnotí dopravu. „Do Bratislavy dochádzame každý deň. Nebývajú tu kolóny, pokiaľ sa neudeje niečo na ceste. Počas víkendov je tu väčšie množstvo cyklistov a najmä v nedeľu takmer žiadne autá,“ vysvetlila sympatická mamička. Čo sa týka rôznych aktivít v prírode a vyžitia pre rodiny, o to rozhodne núdza nie je. „Sú tu perfektne vybudované cyklistické trate mimo hlavných ciest a v podstate sa tu dá bicyklovať takmer všade. V každej dedine je oplotené detské ihrisko, neďaleko je aj zábavný park so ZOO, kúpele, jazerá, parky. Bežne tu stretnete bažanty či jarabice, v jazerách sú kačky, blízko pri vás prebehnú srnky či zajace, na plote nám nedávno pristála aj sova a asi sa jej u nás páčilo, lebo sa vrátila viackrát,“ hovorí s úsmevom.

Novostavby v dedinke Wolfsthal: Bývajte v Rakúsku už toto leto!

Aj vy hľadáte bývanie situované v tichej lokalite s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta?

Rakúsko ponúka stále domy na predaj

Spoločnosť CJUB REALITY má pre vás výnimočnú ponuku domov na predaj v rakúskej pohraničnej dedinke Wolfsthal! Výborne situované novostavby sú už hotové a čakajú na svojich nových majiteľov. Stačí, ak prídete na obhliadku, dohodnete sa na kúpe a môžete sa sťahovať.

Pri rozhodovaní o presťahovaní sa do susedného Rakúska hrá dôležitú úlohu fakt, ako prebiehajú oficiality spojené so zmenou bydliska. Spoločnosť CJUB REALITY vám pomôže vybaviť papierovanie rýchlo a ľahko. Prihlásenie trvalého pobytu do dedinky Wolfsthal, prihlásenie motorového vozidla, vybavenie rodičovského príspevku a rodinných prídavkov, na ktoré máte nárok, a tiež informácie o zdravotnom poistení – s týmto všetkým sa môžete obrátiť na realitnú kanceláriu Cjub reality.

Príďte sa pozrieť na rodinné domy v očarujúcom prostredí pokojnej dedinky Wolfsthal. Dohodnite si obhliadku s p. Kristovou na čísle 0917 959 455. Viac informácií o domoch vo Wolfsthali nájdete na webe realitnej kancelárie Cjub Reality.  

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon