Posledné top byty v Zlatom krídle

Posledné top byty v Zlatom krídle

Príďte sa pozrieť na takmer sfinalizované byty v luxusnom objekte Zlaté krídlo v bratislavskej časti Rača a na vlastné oči sa presvedčte o ich prepracovanosti do posledného detailu. S tým súvisí využitie moderných technológií a iba tých najkvalitnejších materiálov a lukratívny výhľad z okna. Aktuálne je v ponuke posledných 38 bytov. 

Božské ticho v byte i vonku

Vitajte v Bratislave-Rači. Život tu je pokojný, prostredie hýri zeleňou a teší zrak výhľadom na Karpaty. Väčšina obyvateľov využíva električky, a tak je počet áut na cestách zredukovaný. Častejšie ju stretnete cyklistu. Objekt Zlaté krídlo čaká kolaudácia už tohto roku na jeseň. Kým sa dokončia posledné práce, môžete sa objednať na obhliadku priestorov a zažiť to povestné ticho na vlastné uši. Už na prvý pohľad vás zaujmú komunikácie, chodníky a detské ihrisko patriace pod objekt, čím areál získava súkromný charakter. Inteligentne riešená správa bytového komplexu výrazne znižuje náklady na správu, a tak sú ceny prijateľné, aj pokiaľ je reč o hlavnom meste. K 138 bytom Zlatého krídla pripadá 228 parkovacích miest, čo je fantastická správa. Ak jedna rodina vlastní viac ako jedno auto alebo niekto príde na návštevu, netreba ísť parkovať k susedným bytovkám. O ticho a súkromie v byte sa vám postarajú akustické vylepšenia stavby, a tak vám už nikdy nebudú susedia znepríjemňovať život hlasnou hudbou či rozhovormi. Pred dotieravými slnečnými lúčmi sa v lete ubránite exteriérovými žalúziami alebo klimatizáciou. Byty majú kompletnú univerzálnu prípravu na pohodlnú manipuláciu nielen so žalúziami, ale i osvetlením, vykurovaním, či chladením. Izolácia z 200 milimetrovej minerálnej vlny spĺňa tie najprísnejšie štandardy a prispieva k tepelnej pohode.

Posledné top byty v Zlatom krídle

Byty pre malé i veľké rodiny

Zlaté krídlo má od polovice júla v ponuke posledných 38 voľných bytov (3 z nich sú v predrezervácii). Komfortné dvojizbové byty poskytujú dostatok priestoru aj pre rodinu s jedným dieťaťom. S rozlohou 68,5 m2 sa o nich právom vraví ako o exkluzívnych, navyše majú aj balkón, ktorý je orientovaný juhozápadne. Trojizbové byty s rozlohou 80m2 sú štyri hodiny zaliate slnkom, čo je ideálne pre každého, kto miluje presvetlené priestory a balkón orientovaný juhovýchodne. Štvorizbové byty majú v Zlatom krídle dva varianty. Jedny sú so západným a juhozápadným balkónom s rozlohou 99,5 m2, druhé s rozlohou 91,5 m2 s priestranným balkónom ležiacim na západe. V oboch prípadoch s bytom získate aj nádherný výhľad na Karpaty.

 

Pri výbere vysneného bytu zvažujte niekoľko faktorov. Okrem rozmerov a výhľadu vás zaiste bude zaujímať dispozičné riešenie bytu a možnosti špecifickej úpravy na mieru. Zlaté krídlo vám v cene bytu poskytne architekta, s ktorým môžete požiadavky na riešenie bytu odborne prekonzultovať. Byty sú riešené skutočne veľkoryso, mnohé charakterizuje otvorená dispozícia, pričom máte možnosť „pohrať sa“ s dispozíciami, aby váš priestor dospel k dokonalosti. Okná sú oproti iným bytovkám oveľa väčšie, no luxusný dojem navodzujú aj vďaka skrytému kovaniu, zníženým parapetom a elegantným hliníkovými kľučkami. Všetky zábradlia sú z kompozitného hliníka, neobmedzená životnosť. Dnes je už samozrejmé zisťovať si, či je k bytovému objektu zavedená optika. Život v Zlatom krídle vám spríjemní jeden z troch optických operátorov, máte možnosť zvoliť si služby na mieru. Dobrá správa pre tých, ktorí radi trávia svoj voľný čas aktívne – v blízkosti Zlatého krídla má vyrásť športový areál so zimným štadiónom a aquaparkom, a tak je nuda zažehnaná.

Posledné top byty v Zlatom krídle

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon