Rozprávkové Zlaté krídlo

Rozprávkové Zlaté krídlo

Zlaté krídlo nie je meno indiána ani inej postavičky z detskej knižky. Je to unikátny projekt, ktorý vyrástol v Bratislave-Rači a jeho kolaudácia sa plánuje v tomto roku na jeseň. S rozprávkou má však Zlaté krídlo predsa len niečo spoločné – budete si tam žiť ako králi.

Rozprávkové Zlaté krídloZdroj: doas.sk

Nadštandard v byte i areáli

Dnes v mestách natrafíte na množstvo novostavieb, väčšina je však natlačená na malom priestore a pre svojich obyvateľov neponúka príliš lákavý výhľad. Nikomu sa nechce pozerať druhým do okien alebo na preplnené parkovisko a takisto sa nevyžívame ani v tom, že nás niekto z bytov oproti sústavne pozoruje. Zlaté krídlo je presne ten projekt, na ktorý čakala väčšina Bratislavčanov a každý, kto sa nechce príliš vzdialiť od veľkomesta, no zároveň si túži vychutnávať pokojné prostredie a okolitú zeleň. V mestskej časti Rača dominuje električková doprava, autá sa po ulici objavujú len kde-tu. Obyvatelia sa prikláňajú skôr k bicyklom, a tak šetria životné prostredie a redukujú mestské ruchy.

Už na prvý pohľad je zrejmé, že obyvatelia Zlatého krídla sa môžu tešiť na skutočný luxus. Nie je to len výhodná lokalita a vynikajúce spoje MHD, ale tiež areál objektu, ktorý nadobúda súkromný charakter aj vďaka premyslenej sieti chodníkov, ciest či prítomnosti detského ihriska. Objekt tiež disponuje parkoviskom veľkých rozmerov a parkovacími miestami i pre väčšie druhy vozidiel. Dokopy tu môže parkovať až 228 áut, čo je pri počte bytov 138 skutočne slušné číslo. Z bytov Zlatého krídla to vo voľnom čase budete mať navyše len kúsok k športovému areálu so zimným štadiónom, aquaparkom a polyfunkciou, s ktorého výstavbou sa spája meno známeho hokejistu Ľubomíra Višňovského. 

Rozprávkové Zlaté krídloZdroj: doas.sk

Najvhodnejší čas na rezerváciu bytov

Je tu čas letných dovoleniek. Mestá sa vyprázdňujú, vonku vládne relatívne pokoj, ich obyvatelia cestujú do dovolenkových destinácií. Nájdite si počas svojho voľna čas, a kým odcestujete tiež, príďte sa na byty v Zlatom krídle pozrieť osobne, realizácia projektu už speje k záveru. V polovici júla bolo voľných len 38 bytov, z toho 11 dvojizbových, 8 trojizbových a 18 štvorizbových. Na vlastné oči sa presvedčíte, že luxusu a súkromia sa nedočkáte len v toľko ospevovanom rodinnom dome. Hoci ste si v paneláku už takmer zvykli na hlasy vašich susedov nesúce sa cez steny, v bytoch račianskeho Zlatého krídla s vylepšenou akustikou si budete môcť konečne užívať ticho, aj keď bude u susedov práve prebiehať malá párty. I viacčlenné rodiny môžu žiť komfortne v priestrannom a dispozične veľmi rozumne riešenom byte. Lukratívny výhľad vám zabezpečia rozmerovo väčšie okná, ktoré byty úžasne presvetlia. Či to budú Karpaty, alebo okolitá zeleň a výhľad na mesto, pohľad z okna či balkóna/-ov bude stáť za to. Samozrejmosťou je príprava na exteriérové rolety a chladenie, aby ste si doma zabezpečili tieň a príjemnú teplotu, keď to budete potrebovať, a pripojenie na optické siete, alebo inteligenciu. Pri výstavbe objektu boli použité moderné technológie a top materiály s dlhou životnosťou a vynikajúcimi vlastnosťami. V prípade záujmu máte možnosť bezplatne využiť služby architekta a postarať sa o svoje vysnívané bývanie.  

Zdroj: doas.sk

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon