Neuveríte vlastným očiam: Rozpadnutú unimobunku prerobili na chalúpku z rozprávky!

Neuveríte vlastným očiam: Rozpadnutú unimobunku prerobili na chalúpku z rozprávky!

Stálo ich to neuveriteľných 350 eur!

Mnohí z nás iste snívajú o tom, že jedného dňa sa budú môcť okrem svojho príbytku popýšiť aj rozprávkovou chalúpkou, ktorá sa stane akousi oázou relaxu. Jedna vec je však chcieť a druhá mať. Zaobstarať si chalupu totiž nie je práve lacnou záležitosťou, čo nás často odrádza od plnenia si svojho sna. Chalupárka Katka Kohútová spolu so svojím otcom, ako sa hovorí, obabrala systém a chalúpku má za neuveriteľných 350 eur. Pýtate sa – ako je to možné? Tak, že si chalupu vyrobila z rozpadnutej unimobunky, ktorú kúpili za pár eur.

 

Bunka je obitá drevom, ktoré sme kúpili u stolára ako odpadový materiál. Dvere sme menili v dome, tak staré sme priniesli sem. Sedenie máme od väzňov, ktoré spravili v rámci väzenských prác. Podlahu nám dal kamarát, ktorý ju doma vymieňal za novú. Terasku máme z tehál zo starého mlyna,“ vysvetlila chalupárka moderátorke Katke Jesenskej.

Sledujte reláciu Na chalupe už v nedeľu o 16:50 na JOJke!

Zdroj: JOJ.sk

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon