Bývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný dom

Bývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný dom

Podarí sa im nájsť vysnívaný domov?

Mladá rodinka sa rozhodla usadiť. Svoj vysnívaný domov chcú nájsť na Záhorí. Táto oblasť ale nepatrí medzi lacné lokality Slovenska, no rodina má obmedzený rozpočet. Marek a Žaneta sú v Novom bývaní už druhýkrát. Tento raz hľadajú bývanie, pretože čochvíľa sa rozrastú o ďalšieho člena, k dcére Melánii pribudne súrodenec. Rodinka tak potrebuje väčší priestor na život. Chcú vymeniť byt za rodinný domček na Záhorí. "Dom musí byť minimálne trojizbový, no čím viac izieb, tým lepšie. Chceme aj pozemok, ktorý by mal mať aspoň 500 metrov štvorcových," hovorí Marek. Za nehnuteľnosť sú ochotní zaplatiť 135 000 eur. Podarí sa im nájsť ich vysnívaný domček? Sledujte reláciu Nové bývanie už túto nedeľu o 17:50 hod. na JOJke!

Bývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný domBývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný domBývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný domBývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný domBývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný domBývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný domBývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný domBývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný domBývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný domBývanie na Záhorí: Mladá rodinka hľadá lacný dom

Zdroj: JOJ.sk, ISIFA

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Pred výberom pozemku zistite všetky detaily, ktoré môžu ovplyvniť stavbu a budúce užívanie. Ako sa vyhnúť rizikám a nečakaným prekážkam nám v rozhovore vysvetlí odborník na geofyziku RNDr. Maroš Nikolaj, PhD. zo spoločnosti Esprit z Banskej Štiavnice. Viac ako 30 rokov sa zaoberá problematikou životného prostredia v oblasti geológie, hydrogeológie, hydrológie, ekológie či modelovania prírodných procesov.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon