Danubius One
od 264 672 €

Danubius One

od 264 672 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
  • Stav projektu: Vo výstavbe
    Počet jednotiek: 0
  • Cena za m²: 4 411,20 €/m²
    ID projektu: 1365
Danubius One architektonicky nenásilne nadväzuje na už zrealizovanú okolitú zástavbu a spolu so susednými domami vytvára prirodzený kľudný vnútroblok so záhradou, určený pre spoločné chvíle odpočinku s rodinou a priateľmi. Do prírody nemusíte chodiť ďaleko, priamo pod vašimi oknami sa bude nachádzať rozkvitnutá lúka s vodnými kaskádami, ktoré budú súčasťou vnútrobloku.

Charakter projektu neskôr dokreslí pripravovaná citlivá rekonštrukcia historickej budovy Cvernovky- Danubius, ktorá fungovala už od roku 1901 ako pradiareň. Práve táto historická budova dala celému projektu meno.

Za návrhom celého projektu stoja renomovaní architekti zo štúdia A69. V Danubius One si budete môcť už od 11 podlažia vychutnať panoramatický výhľad na mesto a okolie.

V projekte nájdete veľké rodinné byty od 4 izbových až po nadštandardné 5 izbové byty, ktoré sa nachádzajú na posledných poschodiach. Samozrejmosťou tak sú exkluzívne výhľady nielen na Bratislavský hrad. Vysoký komfort bývania dopĺňa i možnosť pripojenia bytov na centrálnu klimatizáciu.








Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
PROFI Klient PROFI Klient
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí