POD ZÁBREHOM II
Cena dohodou

POD ZÁBREHOM II

Cena dohodou

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Byty
  • Stav projektu: Vo výstavbe
    Počet jednotiek: 17
  • Plocha od: 62.1 m²
    ID projektu: 1383
Developerský projekt Pod Zábrehom II v súčasnosti patrí k najväčšiemu rezidenčnému projektu výstavby v rámci mesta Púchov, ktorý odráža trend kvalitného bývania. Zámerom developera je integrovať novú výstavbu do existujúceho kontextu zástavby, a tak reflektuje na moderné architektonické trendy a zároveň rešpektuje atmosféru tejto časti mesta.

Z pohľadu pokojného bývania, nádhernej scenérie, blízkosti prírody, dopravnej dostupnosti a kompletnej občianskej vybavenosti sa projekt Pod Zábrehom 2.0 stáva ideálnou a lukratívnou voľbou na bývanie. Ponúkame koncept, ktorý spĺňa vo všetkých smeroch potreby modernej doby.

Výstavbou vzniknú tri identické bytové domy. Z rôznorodej dispozície bytov si vyberú i najnáročnejší z Vás. Zaručene ste na správnej adrese.

Na piatich nadzemných podlažiach v prvej fáze výstavby bude celkovo 43 bytov a 1 komerčný priestor. Z pestrej palety 1 - 4 izbových bytov sú najviac zastúpené 2-izbové byty. Výmera bytov bez plochy balkóna/terasy a pivnice sa pohybuje od 34 do 120 m2. Všetky byty majú atraktívny balkón alebo terasu. Neoddeliteľnou súčasťou bude vybudovanie i dostatočného množstva garážových ako i vonkajších parkovacích státí.


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí