K Železnej studienke,
PRI STUDNIČKE
od 172 700 €

PRI STUDNIČKE

K Železnej studienke, Bratislava I - Staré Mesto
od 172 700 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Byty
  • Stav projektu: V príprave
    Počet jednotiek: 6
  • Plocha od: 32 m²
    Cena za m²: 4 590,39 €/m²
    ID projektu: 1495
Predstavujeme Vám nový rezidenčný projekt, ktorý podľa svojej lokality dostal príznačný názov PRI STUDNIČKE. Nachádza sa v tesnej blízkosti Železnej studničky a jeho lokácia ho predurčuje stať sa v Bratislave unikátnym projektom kvalitného mestského bývania v prírodnom prostredí. 
Jednoducho, mesto aj les na jednom mieste. 
Domov plný skvelých príležitostí – aj tak by sme mohli charakterizovať rezidenčné bývanie PRI STUDNIČKE. Blízkosť mesta a tesného susedstva lesoparku Železnej studničky robia z tohto miesta dokonalý priestor na príjemné a pohodlné bývanie. Zároveň vnímame obrovský potenciál tejto lokality do budúcnosti v súvislosti s plánovanou výstavbou globálneho vedecko-výskumného centra Eset Campus v tesnej blízkosti s naším projektom. 
Vybrať si môžete zo širokej ponuky bytov. Na prízemí sa nachádzajú veľkorysé byty s predzáhradkami. Na typických podlažiach s 1,5, 2, 3 a 4-izbovými bytmi sme vytvorili balkóny s priestorom na stolovanie a trávenie voľného času. Na každom poschodí sú len tri, maximálne štyri byty s výťahom v strede schodiska, čo podporuje komorný charakter bývania.


Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
PROFI Klient PROFI Klient
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí