Bazová 31,
NOVÁ TULIPA
od 122 000 €

NOVÁ TULIPA

od 122 000 €

Vypočítať hypotéku
Overte si, akú hypotéku môžete získať.
Vypočítať hypotéku

  • Typ: Predaj
    Druh: Byty
  • Stav projektu: Vo výstavbe
    Počet jednotiek: 4
  • Plocha od: 38.8 m²
    Cena za m²: 2 520,77 €/m²
    ID projektu: 2047
"Projekt Nová Tulipa v Kvetoslavove predstavuje mestský štýl bývania v pokojnom prostredí vidieka len 15 minút cesty autom od centra Bratislavy. Pre nevodičov je poruke vlakové spojenie, iba 6 minút chôdze k železničnej stanici.

Nízkopodlažné bytové domy s malým počtom bytových jednotiek ponúkajú komunitné bývanie pre každú vekovú kategóriu. Všetky jedno, dvoj, troj či štvorizbové byty disponujú prepojením s exteriérom plným zelene, a to buď záhradkou s trávnikom a zavlažovacím systémom, priestranným balkónom alebo terasou s pergolou.

V obytnom komplexe Nová Tulipa kladieme dôraz na vysokú kvalitu a estetiku bývania od poctivej stavby z pálených tehál, originálnej obrazovej výzdoby v spoločných priestoroch, cez bytový nadštandard v podobe klimatizácie, exteriérových elektricky ovládaných žalúzií, podlahového kúrenia, optického internetu až po vysoko estetický a funkčný vnútroblok s množstvom stromov a s trávnikom so zavlažovacím systémom, v ktorom pre vás nechýba miesto na oddych a športové vyžitie v podobe fitness strojov a multifunkčného, detského, petangového a workoutového ihriska.

Komfort bývania podčiarkuje novovybudovaná materská škola, ktorá svoje brány otvorí na jar tohto roku, vlastné parkovacie miesta, základná škola vo vedľajšej ulici a dobre vyvinutá občianska vybavenosť obce - supermarket, pekáreň, lekáreň, drogéria, kaviareň, pošta, lekári.

Bližšie informácie u predajcu developera:
Ing. Katarína Šatanková
+421 911 758 422
katka.satankova@atops.sk
www.novatulipa.sk"








Developerské projekty na jednom mieste

Index bývania

Index bývania Index bývania vyjadruje spokojnosť obyvateľov s príslušnou lokalitou. Index sa môže líšiť v závislosti od presného umiestnenia nehnuteľnosti na mape.

Vďaka Indexu bývania zistíte, aké sú silné a slabé stránky príslušnej lokality. Hodnotí sa hneď viacero sfér (životné prostredie, kvalita bývania, bezpečnosť …).

Zobraziť Index bývania

V spolupráci so City Performer


kalendar
kalendar

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si termín obhliadky alebo videoobhliadky!

Dohodnúť obhliadku
Zobraziť vyhovujúce inzeráty projektu

Nehnuteľnosť na mape

skrátený tvar telefónneho čísla
zobraziť číslo
Akcie inzerátu
Zobraziť viac

Kontakt na predajcu

Novostavby v okolí