Reality celkom: 75 959 inzerátov

Kde môžem získať informácie o hypotékach?


V dnešnej dobe máte na internete k dispozícii veľké množstvo informácii aj o hypotekárnych úveroch. To žiaľ neznamená, že výber vyhovujúcej hypotéky je jednoduchý. Najjednoduchšou možnosťou je navštíviť banku, kde má človek vedený bežný účet. Získa však informácie len od predajcu danej banky a teda len o možnostiach v tejto banke. Pri rozhodovaní o hypotéke však potrebujeme objektívne informácie o všetkých možnostiach. Navyše, iba približne tridsiatim percentám klientov vychádza ako najvýhodnejšie riešenie hypotéka v ich „domovskej" banke. Pre získanie plnohodnotných informácií by ste teda mali navštíviť ďalších deväť bánk. Môžete samozrejme využiť aj internet. Ten však poskytuje predovšetkým všeobecné informácie.

Komunikácia s finančným sprostredkovateľom prináša zákazníkom individuálne poradenstvo spolu s informáciami o možnostiach viacerých bank. Ideálne je ak má sprostredkovateľ vo svojom portfóliu všetky banky a zároveň dostatok skúseností. Vtedy Vám ušetrí množstvo času, získate cenné rady a väčšinou aj pomoc s vybavovaním hypotéky. Tieto služby sú navyše úplne bezplatné. Na trhu je množstvo finančných sprostredkovateľov, ktorí s klientom riešia zároveň aj ostatné potreby v oblasti financií ako je poistenie, sporenie a investovanie. Niekoľko sprostredkovateľských spoločností sa však výhradne špecializuje na úvery na bývanie. Hypotekárni špecialisti takýchto spoločností majú väčšinou lepší prehľad a viac skúseností práve vzhľadom na ich špecializáciu.

Na našom portáli je Vám k dispozícii hypo chat a poradňa, na ktorých získate presné informácie a odpovede na Vaše prípadné otázky.

 


V ktorej banke dostanete najlepšiu hypotéku? Zistiť