Hollywoodsky fešák Ashton Kutcher s manželkou Milou Kunis predávajú svoj prvý manželský dom

Hollywoodsky fešák Ashton Kutcher s manželkou Milou Kunis predávajú svoj prvý manželský dom

Sympatický herecký pár, ktorý nám k sebe pasuje asi vďaka ich podareným výkonom v sitcome Tie roky sedemdesiate, predáva svoj krásny nadčasový dom v Beverly Hills. Nie že by sa rozvádzali, ale stavajú si lepší.

Zdroj: bustle.com

Ashtona Kutchera dobre poznáme nielen zo série Dva a pol chlapa a ako predstaviteľa Steva Jobsa, ale tí starší si ho určite pamätajú z obľúbeného seriálu Tie roky sedemdesiate, kde so svojou terajšou manželkou hrali svojrázny zaľúbený pár. V každom prípade sa navzájom našli aj v reálnom živote, v roku 2015 sa zosobášili a majú spolu dcéru Wyatt Isabelle a syna Dimitriho Portwooda. Teraz sa pokúšajú zobudiť realitný trh v Los Angeles, ktorý je koronavíruse trochu otrasený. Predávajú malebný dom ukrytý v stráženej exkluzívnej enkláve Hidden Valley za 13,99 milióna dolárov, kde býva skvelá spoločnosť, ako Adele, Penelope Cruz či Nicole Kidman. Kúpili si ho ešte v roku 2014 za 10,2 milióna dolárov ako prvý spoločný manželský majetok.

Zdroj: elitedaily.com

Zdroj: Realtor

Nie je to až také prekvapenie, keďže hviezdny pár už niekoľko rokov spoločne stavia nové rodinné sídlo, mega rezidenciu ich snov, tiež v Beverly Hills. Zatiaľ, čo čakajú na dokončenie, nebudú však bezdomovcami, karanténu trávia v „domčeku“ na pobreží za 10 miliónov dolárov v peknom mestečku Carpinteria v Kalifornii.

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Vyzerá to, že úspešní herci sa stali aj úspešnými investormi, keďže dom, ktorý predávajú, má vraj skutočne nadčasové kvality. Má rozlohu 683 metrov štvorcových a je nabitý precíznym remeselným spracovaním a dôrazom na detail. Majestátne sídlo má 5 spální, 5 kúpeľní a vyznačuje sa atraktívnou fasádou v kombinácii kameňa a cédrového obloženia.

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

V celom dome sú dubové podlahy, ručne vyrábané lišty, elegantné krby a francúzske dvere, ktoré umožňujú ľahký prístup na čerstvý horský vzduch. Ponúka dobre upravené spoločné miestnosti, obývaciu izbu s krbom, stupňovitú formálnu jedáleň a gigantickú bielu profesionálnu kuchyňu so zmesou historických a moderných spotrebičov a raňajkovým kútikom.  Pekným priestorom je aj mahagónová kancelária.

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Na poschodí sú štyri spálne a na prízemí,  v čiastočne podzemnej úrovni je spálňa pre hostí  spolu s celou radou luxusných priestorov: vínna pivnica s regulovanou teplotou na stovky fliaš, posilňovňa a sauna.

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Vonkajší dvor so záhradou sa rozprestiera iba na 20 ároch, má zvlnené trávniky a odrastené vŕby a kamennú terasu s vonkajšou kuchyňou a barom. Na terase je plavecký bazén v lagúnovom štýle, ktorý je čiastočne zatienený živým plotom.

Zdroj: mansionglobal.com, robbreport.com

Zdroj foto: Realtor.com, bustle.com, elitedaily.com

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon