Najkrajšie slovenské chaty, v ktorých môžete tráviť už toto leto

Najkrajšie slovenské chaty, v ktorých môžete tráviť už toto leto

Tento rok sa slovenské chaty budú tešiť veľkému záujmu. Ak nad kúpou jednej z nich uvažujete, prinášame vám z našej inzercie výber tých najpríťažlivejších, ktoré majú malebné okolie, krásnu architektúru, ale aj komfortný interiér a moderné vybavenie.

Nová drevostavba v Čiernom Balogu – 199 000 €

Chata sa nachádza v doline Čierneho Hrona pár metrov od lyžiarskeho strediska. Drevostavba s úžitkovou plochou 240 m2 ponúka dvojgaráž, zastrešenú terasu, veľkorysú kúpeľňu a štýlový nábytok

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Štýlová chalupa Liptovský Ondrej – 565 000 m2

Originálna drevenica, skolaudovaná v roku 2008 a kompletne zariadená, leží na kopci nad obcou Liptovský Ondrej na rozľahlom pozemku s výmerou 3000 m2. Na pozemku sa nachádza aj samostatne stojaca garáž s kompletne zariadeným apartmánom pre 5 osôb. Kúrenie je zabezpečené nielen retro kachľami, ale aj tepelným čerpadlom vzduch – voda.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Rekreačná chata Varín, okres Žilina - 199 990 €

Kompletne zrekonštruovaná chata s úžitkovou plochou 120 m2 v chatárskej oblasti Jedľovina má kapacitu 8 miest na spanie. Leží spolu s garážou, altánkom a drevárňou na krásnom pozemku o výmere 1.646 m2 a vykuruje ju elektrický kotol, kotol na tuhé palivo alebo krb v spoločenskej miestnosti.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Chata na Oravskej priehrade, Námestovo - 230 000 €

Murovaná chata z kvalitných materiálov v zaujímavom chalupárskom štýle z roku 2013 má zastavanú plochu 200 m2. Leží menej ako 500 m od vodnej plochy na slnečnom a pokojnom mieste. Chata má technický suterén a ústredné kúrenie peletkovým kotlom.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Luxusná chata Kvačany, Liptovský Mikuláš - 488 000 €

Štýlová horská chata pre 12 osôb leží v prírodnom prostredí Chočských vrchov a Západných Tatier. Na veľkorysej úžitkovej ploche 380 m2 ponúka 6 spální, 3 kúpeľne, krb na drevo a veľkou záhradou s terasou a vonkajším grilom.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Exkluzívna chata Oščadnica - 250 000 €

Krásna veľká chata úžitkovou plochou 325 m2 sa nachádza v lyžiarskom stredisku Veľká Rača – Oščadnica neďaleko zjazdovky. Má garáž, veľkú komoru, lyžiareň, infra saunu a veľký trávnatý pozemok s plochou 1000 m2.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Luxusná chata s investičným pozemkom Štrba, Vysoké Tatry - 449 990 €

Murovaná chata so smrekovým obkladom je situovaná v horskom prostredí v Tatranskom Lieskovci na veľkom pozemku s plochou 4 277 m2, len 4 km od Štrbského plesa a s blízkym prístupom k zubačke. Pri jej stavbe v roku 2006 boli použité špičkové materiály - strecha Rheinzink, sanita Villeroy Boch, Dornbracht, Huppe, komíny Schiedel či kondenzačný kotol Viessmann.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Luxusná chata v Tatragolf Mountain Resort, Veľká Lomnica - 443 000 €

Nízkoenergetická drevostavba so zastavanou plochou 150 m2 v golfovom areáli vkusne zapadá do tatranskej prírody. Má drevené eurookná s izolačným trojsklom, je zateplená minerálnou izoláciou, zvonku je obložená masívnym drevom a zvnútra drevom a kameňom. Interiér je možné dokončiť na kľúč podľa vlastných požiadaviek.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Chata na Magurke, okres Liptovský Mikuláš - 254 900 €

Zvonku malebná horská architektúra, zvnútra moderný pohodlný interiér, taká je nadštandardná 3-podlažná chata skolaudovaná v roku 2018 na Magurke, v obci Partizánska Ľupča. Obzrieť si ju môžete vo video prehliadke. Chata má 4 izby s 12 lôžkami, 2 kúpeľne, technickú miestnosť a 3 oddelené toalety. O teplo sa postará podlahové kúrenie v celej chate.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Zrubová chata na Donovaloch - 430 000 €

Luxusný zrub s obytnou plochou 200 m2 sa nachádza uprostred prírody v obľúbenom turistickom a lyžiarskom stredisku. Má atraktívny tradičný vzhľad, 5 spální, centrálny krb a podlahové vykurovanie.

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

 

Zdroj: Nehnutelnosti.sk

Zdroj foto: Nehnutelnosti.sk

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Výber bytov na prenájom je v tomto období veľmi pestrý, každý nájomník však má iné požiadavky. Vybrali sme desať tých naozaj najkrajších a kompletne zariadených pre každého z vás. A navyše s výborným pomerom kvalita/cena. Do oka nám padli nielen bratislavské, ale aj byty z Nitry, Trnavy a Košíc.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon