Novostavba pri Žiline s vysoko reprezentatívnymi priestormi

Novostavba pri Žiline s vysoko reprezentatívnymi priestormi

V mestskej časti Žiliny – Považský Chlmec postavila developerská spoločnosť ANTRACIT PROPERTY reprezentatívny objekt ANTRACIT Point. V súčasnosti už je takmer plne obsadený a na prenájom ostávajú posledné priestory.

Ideálna poloha

Jedná sa o priestory s výbornou dostupnosťou v blízkosti do centra mesta Žilina. Priestory, ktoré Vám zrekonštruovaný a rozšírený objekt ponúka na prenájom sú vhodné hlavne ako kancelárske priestory, predajné priestory pre Váš showroom. Ostávajúca ponúkaná rozloha je max 220m2. Ostatné priestory objektu ANTRACIT Point boli prenajaté hneď po skolaudovaní objektu.

ANTRACIT PointZdroj: ANTRACIT PROPERTY

Moderná architektúra

ANTRACIT Point Vám ponúka moderné reprezentatívne priestory pre vaše podnikanie s prislúchajúcimi vyhradenými parkovacími miestami v architektonicky vkusne výraznej budove, ktorá svojím vzhľadom a moderným materiálovým stvárnením je v lokalite neprehliadnuteľná, s viditeľnosťou z hlavného ťahu na Bytču. 

Kvalitné materiály

Objekt je realizovaný z trhovo dostupných materiálov najvyššieho štandardu s ohľadom na energetickú úspornosť a ekologický aspekt. Výplne otvorov sú prevedené v hliníkových výplniach s izolačnými trojsklami, tepelno-technické vlastnosti budovy spĺňajú vysoký štandard energetických noriem, osvetlenie kompletne v LED úsporných komponentoch, vzduchotechnika vybraných priestorov aj s rekuperáciou.

ANTRACIT PointZdroj: ANTRACIT PROPERTY

Nízke náklady na energie

Vďaka všetkým spomenutým materiálovým a technologickým parametrom je budova zaradené do energetickej hospodárnosti budovy podľa noriem najvyššieho stupňa A.

PR Článok

Diskusia

Podobné články

Vyberte si. Klasický či industriálny šarm v Bottova Residence

Vyberte si. Klasický či industriálny šarm v Bottova Residence

Výhody bývania v meste, a to priamo centrálnej oblasti Banskej Bystrice, budú môcť od budúceho roka využívať obyvatelia projektu Bottova Residence. Zostava 27 nových bytov vznikne po adaptácií dvoch administratívnych a obchodných budov. Záujemcov môže v tomto prípade osloviť ústredná poloha a rovnako aj nie celkom obvyklá architektúra.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon