Bytové domy Barbora – šikovná investícia a kvalitné bývanie Tatrám na dotyk

Bytové domy Barbora – šikovná investícia a kvalitné bývanie Tatrám na dotyk

Na popradskom sídlisku Juh IV – Merťuky rastie prvý z plánovanej dvojice sedempodlažných bytových domov Barbora. Developer KAMI PROFIT, s.r.o., v nich ponúka na predaj štvorizbové, trojizbové a dvojizbové byty i garsónky. „Staviame moderné bývanie, ktorého hodnotu popri kvalitných materiáloch a vyhotovení umocní aj unikátny výhľad na Vysoké Tatry,“ hovorí konateľ spoločnosti Milín Kaňuščák.

Skvelá investícia do vlastného bývania

Nadčasovo dizajnované dielo má jedno podzemné podlažie, kde budú garážové státia pre autá, a sedem nadzemných. Prvé z nich bude patriť čiastočne krytému parkovaniu, hlavným vstupom do objektov spolu so schodiskami a výťahmi, pivniciam, technickým a skladovacím miestnostiam. Ďalších šesť podlaží vyplní 64 bytov s praktickou dispozíciou a balkónom, pričom na ustúpenom siedmom nadzemnom podlaží sú bytové jednotky s veľkými terasami.

Byty BarboraZdroj: Byty Barbora

Súčasťou štandardného vybavenia bytov budú výrobky renomovaných značiek. Popri pohodlnom parkovaní na 89 státiach prislúchajúcich každému z domov bude patriť ku komplexu Barbora aj detské ihrisko, relaxačno-športová plocha, trávnatá plocha a sadové úpravy. Harmóniu a rešpekt projektu k okolitému prírodnému prostrediu podčiarkuje aj ekologické moderné riešenie kontajnerov na odpad, ktoré budú polozapustené v zemi.  Priamo „z bytu“ obyvatelia vyjdú na cyklotrasu smer Spišská Teplica alebo lesopark Kvetnica, v lokalite je zastávka MHD, školy a škôlky, neďaleko sú nákupné centrá a športová hala. 

Byty BarboraZdroj: Byty Barbora

Bytové domy Barbora spoja komfort mesta s blízkosťou exkluzívnych prírodných krás. „Sú tak šikovným riešením nielen pre záujemcov o kvalitné trvalé bývanie, ale aj výhodnou voľbou pre tých, ktorí považujú vlastný byt v tesnej blízkosti najkrajších slovenských hôr za dobrú investíciu,“ dodáva Milín Kaňuščák. Pripomína, že KAMI PROFIT, s.r.o. má bohaté skúsenosti s výstavbou objektov a dlhodobo spolupracuje s overenými dodávateľmi i renomovanými bankami. Výsledkom je garantovaná kvalita a istota financovania. „Záujemcovia o byty zaplatia na úvod len 15 % ceny, zvyšok až po kolaudácii. Navyše, všetky zálohy od klientov ostávajú na účte vo VÚB, ktorá poskytla 100 % financií na celý projekt,“ zdôrazňuje.Byty BarboraZdroj: Byty Barbora

Kolaudácia je naplánovaná pred záverom budúceho roka. Všetky informácie i kontakty na predaj bytov sú na stránke www.bytybarbora.sk alebo na Facebooku Byty Barbora – Poprad.   

PR Článok

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon